Îţi iei creion rezistent la apă sau d'ăla pe care scrie că durează între 12 şi 16 ore. De fapt, ţine vreo 9-10 ore,dar cred că e suficient.
Sau: înainte,aplică o bază pentru machiaj (una pentru faţă şi una specială pentru ochi - primer), sau anticearcăn şi pudră. Evită fondul de ten pe linia genelor, de aia ţi se duce aşa repede. După ce aplici pudra, poţi aplica tuşul/creionul şi îl fixezi cu un fard negru (adică, iei cu o pensulă puţin fard negru şi trasezi uşor peste cealaltă linie). Nu se vede diferenţa, doar că rezistă mai mult.
La sfârşit, poţi aplica un spray pentru fixarea machiajului (găseşti în magazine).
Buna. Pentru a rezista machiajul pana la 10, 12 ore, desi nu stiu cine sta atat cu el, cel mai bun este primerul. Primer de ochi, primer de fata sau de buze.
Il gasesti la Essence pe site-ul 1001cosmetice.to cu 10 lei, iar pe eyeslipsface.com.ro il poti achizitiona cu 9 lei.
Eu folosesc zilnic primer pentru a intensifica culorile si a rezista pe pleoape cat mai mult timp fara sa se stranga in pliu.
Sper sa gasesti raspunsul meu ajutator.
Pentru creionul cu ochi trebuie sa ai toata fata uscatasi il apesi insistent si la fel cu conturul la ochii si nu trebuie sa iti pui mainile ca de acea ti se ia repede
Pai in primul rand zic sa folosesti un eyeliner tus, nu creion, rezista mai mult. Mie imi tine 6 ore cat sunt la scoala si dupa mai ies pana la 4-5 si nu am probleme. :) Poti sa-l faci sau nu cu codita, darr: http://www.youtube.com/watch?v=wwWs7vEnnSw [de la 1:04.] :)
Foloseste o baza pentru machiaj si un creion de ochi de calitate, nu cumparat de la 38
Poate nu ai produse cosmetice de calitate. Ai putea sa incerci sa folosesti mai intai o crema persistenta...