Servus @Ирина19! Sigur că este bun pentru regenerarea și creșterea unghiilor. Încălzești uleiul de măsline până la o temperatură moderată astfel încât să nu te frigi la degete. Scufunzi unghiile în uleiul calduț până când acesta se răcește. Te stergi cu o lavetă moale și masezi ușor. Nu arunci uleiul îl încălzești și a doua seară și ori de câte ori dorești să-ți faci acest tratament pentru unghii. Eu folosesc uleiul reîncălzit timp de o săptămână după care-l arunc folosind altul.
O seară cu zâmbet să ai!
Uleiul caldut de masline ajuta si cel mai simplu e sa te dai cu el seara, inainte sa te bagi in pat si sa iei peste maini manusele din bumbac, sau poti taia o lamaie in doua si tii unghiile in ea 30 min, cel putin de 2 ori pe saptamana...
in paralel nu-ti pili unghiile decat intr-unu sens, altfel risti sa se rupa ff usor... nu folosi acetona caci distruge odata cu oja si stratul de protectie al unghiei
alta metoda : in apa calduta pune sare de mare si cateva picaturi iod, si inmoaie unghiile in solutie 20 minute...
calciul e minerala care face unghiile sa creasca
DA ajuta doar daca iti tii unghiile zilnic in ulei de masline caldutz timp de 5 min
Buna stiu ca uleiul de masline este foarte bun la orice. si cred ca ai putea incerca si pentru cresterea unghilor te asigur. funda?
Eu stiam ca uleiul caldut si lamaia ajuta la intarirea unghiilor si uleiul de ricin la crestere...dar e bine de stiut ca si astea ajuta la crestere...
De fapt uleilui de ricin auta la cresterea parului. da uleiu de masline nu ajuta la cresterea unghiilor