anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all! sunt fata si am 15 ani si aici in orasul meu e o sarbatoare in care vin cativa cantareti tarabe cu mancare si chestii din astea! cred ca raman pe seara dar sunt sigura ca o sa ma incalzesc ca e pe un deal ca intr-o padure:d! si eu m-am gandit sa ma imbrac intr-o pereche d epantaloni scurti negri si un tricou adica asa mai sumar mai subtire ca e cald dar am vb cu o fata si a zis ca ea o sa ia blugi adica se imbraca mai grossad si mi-e rusine sa ma imbrac subtire poate o sa fie toata lumea imbracata gros! voi ce ziceti cum sa ma imbrac? FUNDA! si vot dar repede >plzzsadbig grin

Răspuns Câştigător
| julietadya a răspuns:

Eu cred ca nu e nimic rau daca vei fii putin diferita adica cateodata e ok sa iesi in evidenta, iar baietii sigur se vor uita dupa tine, doar pentru ca prietena ta se imbraca mai gros nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fellaughing poate ea e mai friguroasa (ca mine)si de aceea se imbraca mai gros!batting eyelashesDaca crezi ca iti va fi frig iat-ti niste jeansi un maieu si un hanorac*daca iti va fi chiar frig big grin daca consideri ca te vei incalzi mai bine iti iei haine mai subtiri asa de vara pentru ca daca nu vei transpira sad Oricum distractie placuta :*

4 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Păi... În primul rând nu uita să te uiţi pe geam înainte să pleci. Poţi să te îmbraci cum ai spus tu, dar mai ia-ţi şi o bluză puţin mai groasă. Dacă nu îţi va fi frig pe moment o poţi ţine în mână sau să ţi-o legi în jurul taliei. tongue
Succes!

| manowar1 a răspuns:

Nu vad motivul sa iti fie rusine.la ce fel de manifestare spui ca este, nu e una oficiala sa fi la patru ace.

| ๓itนpitน a răspuns:

Eu mi-as lua blugi si un tricou

| Amellie a răspuns:

Daca crezi ca o sa iti fie frig, iti poti lua o pereche de blugi si un maieu, ceva care sa te scoata in evidenta:d