Esti foarte bine asa cum esti.
esti in crestere si deca ti ai mai dori sa te modelezi cu siguranta o vei face mai incolo. dar in caz de orice.fa putin sport, iesi afara, plimba-te, alearga, plimba-te cu rolele, sari coarda, danseaza.fa ce-ti place!
succes pe mai departe si sa ai o vara superba! si inca o data iti zic ca eti foarte bine asa:*!
E foarte buna greutatea ta )) se spune ca greutatea ideala este inaltimea 1.64-1.10=54 ))
Parerea mea este ca ai o greutate ideala! Dar daca vrei sa slabesti treaba ta!
Nu e mult chiar deloc! Corpul tau e perfect dar ca sa te mentii asa incearca sa nu exagerezi cu dulciurile si sa mananci multe salate pe timp de vara, fructe, legume si de la fast-food, mai nimeni nu se poate abtine, nu strica un hamburger sau altceva cam de 2 ori pe luna! Sper ca te-am ajutat :*
Si eu 1.64 si am 50 si arat destul de bine deci nu stiu tu cum arati ca sa iti spun multe persoane au oasele grele si alta constructie a corpului! se poate ca cineva sa aiba la fel ca tine doar ca acea persoana sa fie grasa si tu nu ca poate tu ai oasele grele si alta constructie! te pup :*
Greutatea pe care o ai este foarte buna, dar cum lucrurile astea difera de la persoana la persoana, important este sa iti placa tie cum arati si sa te simti bine.
Inainte sa te apuci de o cura prea drastica, incearca sa faci putina miscare.
Mult succes!
E bine. in principiu la 1, 65 trebuie sa ai 52, 2 kg, dar poate ti-s oasele mai grele.
DaciaRomania întreabă: