O mica sugestie: Ce-ati spune daca am raporta-o noi de don'soara,, beaute". Eu chiar nu vreau sa fiu tinuta la curent cu felul in care se autodistruge. Daca tot o faci, fa-o in particular. Toti ti-au dat sfaturi cum ca nu e bine ceea ce faci, dar nicigand sa tii cont de ele.
Dragii mei, nu va dati seama? Fata asta, la 15 ani s-a gandit ea ca ar fi bine sa o dea in anorexie/ bulimie pentru ca i se pare ca-i grasa sau e...,, cool", asa-i? Da, stiu, bulimia si anorexia sunt boli. Dar un bolnav in adevaratul sens al cuvantului nu ne-ar tine pe noi la curent pe TPU cu ceea ce face.
Esti nebuna, ai bulimie.cum sa fi grasa la 50 de kg? revino cu picioarele pe pamant!
Cel mai prababil vei da in BULIMIE, ceea ce duce la DECES... deci stai linistita... baietilor le place mai mult o fata sanatoasa decat una slabanoaga
Bulimie?! poate anorexie...iti recomand sa renunti la masurile astea drastice pentru atunci cand vei renunta kg le vei pune la loc. iti spn secretul meu, in 4 luni am slabit 12 kg cu regimul alimentar michel montignac faza 1...si dupa ce ai reusit sa ajungi la cat doresti sa faci faza 2. se gaseste pe net. poate timpul ti se pare lung dar trebuie sa te gandesti la rezultat, eu ma gandeam doar la greutatea ideala la care voi ajunge si iata ca am reusit. de sarbatori am pus doar 1 kg mancand sarmale si toba. regimul alimentar te lasa sa mananci orice doar nu in anumite combinatii. iti doresc succes. pe mine toata lumea ma apreciaza si ma intreaba secretul. timpul a fost lung dar a meritat.
Eşti complexată.la 50 kg nu eşti grasă.cel mai bine e să mănânci chestii sănătoase şi să faci sport, şi n-o să ai probleme.dar dacă o ţi tot aşa o să devii anorexică.
Draga mea am inteles ca ai 1, 65 m si 50 de kg? asa este? Daca este asa scuze daca te supar, dar esti nebuna de legat! pentru ca esti la greutatea ideala.Acum vorbesc serios, trebuie sa vorbesti cu un doctor despre ce gandesti tu si despre ceea ce faci ca deja te clasific la categoria "boala", nu e bine ceea ce faci si nici normal.Incearca sa te convingi sa iti calculezi indicele de masa corporala si vei vedea ca esti foarte normala(cat privesc kg.)Sanatate si nu te mai stresa,.
Draga ar trebuie sa iti calculezi calorile http://www.csid.ro/calory-calculator/ apoi sa zici ca esti grasa,, ca si asa unt o vaca".Nu mi-se pare normal sa te infometezi sfatul meu e sa mananca normal (adica sa respecti cele 3 mese pe zi, micul dejun este cel mai important.Nu trebuie sa sari peste el daca nu vrei sa te ingrasi) eventual daca ti-e frica sa te igrasi evita dulcurile, mancarea de tip fast food.Fa putin sport ca nu strica. Daca ai zis ca incepi sa vomiti e clar ca daca o sa ti asa ajungi sa faci bulime sau anorexie.Iti distrugi singura organismul.Din dorinta ta a fi slaba ai putea sa ajun sa iti faci mai mult rau pe langa bolile pe care le-am specificat mai sus ar fi multe, ai putea ajunge sa te ingrasi ca o vaca :( Pentru ca tu iti infometezi organismul.E exact cum ai vrea sa te sinucizi.