Eu stiu sigur ca asa este, cel putin la blugii Mexton(incearca-i si tu). Uite un site:
http://starshiners.com/ro/mexton?gclid=CPHp5rGcwrECFUFG3wodsT8Acw
Fundita? Te roooog :D:D:D
Eu am 55 de kg si nu-mi vine marimea 27. deci ar trebui sa incerci un 28 prerea mea. FUNDA?
Cum sa poata sa poarte blugi marimea XS? Tu raspunzi la intrebari asa,ca sa primesti funda,vad ca nu ajuti pe nimeni cu nimic . Intr-adevar,Maria, ai niste dimensiuni perfecte(la fel ca mine ), dar ce spui tu, WR104, este o prostie, fara suparare. Avem aceleasi dimensiuni si eu pot purta doar 38(minim).Cum sa poata ea sa poarte XS?
Alta prostie! OMG! Fara suparare, dar pune-ti capul la contributie putin! N-are nicio legatura cu greutatea!Doamneeeee!
Da,vorbesc serios.Atunci o sa iti mai cer parearea despre anumite marimi, e mai rapid decat raspunsul celor de la site.
Uite id-ul meu de mess:buseiasmina.Atata timp cat tu vorbesti frumos... putem vorbi pe emss.
Mariya.4ever si maria_boitos intru cand pe unul cand pe altul...deci...amandoua valabile.
Din cauza ta nu am primit eu funda, sper ca data viitoare sa fi mai discreta, incerc sa fac ceva aici.
Succes!
palraluca întreabă:
allynna17allynna întreabă:
Georgian1992 întreabă: