anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 1.73 si am 52 kg...si am 13 ani! Imi puteti spune daca sunt grasa? sau sunt bine asa cum sunt eu? Va rog sa imispuneti cateva kg ar trebui sa am.Si cum sa fac sa ma mentin la kg macar la kg pe care le am...Va multumesc

9 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Este numai bine. eu am 1. 75 si 60 de kile. si nu's grasa. adica m-am chinuit mult sa ajung la greutatea asta. ca eram prea slaba:X e numai bine. ai ai putea sa te ingrasi pana la 55-57kg

| miauu a răspuns:

Eu am 1, 65 si am 52 kg
si arat ca un manechin
dar thu cred ca arati si ai si
eu zic ca arati bine

| BabyPink a răspuns:

Pfff.eu la 14 ani de abia aveam 46 de kg si aveam in jur de 1. 63happy
In fine, eram slaba tare.
Despre tine, nu pot sa'mi dau cu parerea daca e bine sau nu.happy
Dar daca te'as vedea intr'o poza cred ca mi'as da seama mai bine big grin

xoxo

| m_6429 a răspuns:

Esti ok, ai putea sa te si ingrasi :*Pai prima regula este sa nu mananci multa paine, si dupa ora 18-19 nimic.
Good luck. big grin

| Rebe a răspuns:

Pai la 1, 73 cred ca ar trebui sa ai vreo 63thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draguta nu iti mai face atatea criji ca la 1. 73 esti foarte bine, nu lasa pe nimeni sa-ti spuna altceva. Atat iti pot spune nu lasa ca teama de kg sa-ti afecteze viata, un sfat cum sa nu te ingrasi, evita fast fudurile si tote prostioarele care sa gasesc in comert(dulciuri).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol tu deja o cam dai in anorexie laughing
1.greutatea normala e sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea
2. daca treci cu 20 de kg sub inaltime te cam paste anorexia si e pe bune!
Si faptul ca anorexicele se cred grase face parte tot din boala.

| roxy_5007 a răspuns:

Mama ai 52 de kg. Eu am 19 ani si am 55kg nu cred ca esti grasa nu-ti fa grizi.Don't worry

| Loloz a răspuns:

Iti zic eu ca nu esti grasa. Ai fi grasa daca nu ai fi asa de inalta un pic mai scunda sh cu vreo 5 kg in plus da in rest e ok.