Greutatea e buna, dar depinde de conformatie. Poti avea la 1.80 60 de kg si sa fi mai plinuta, sau altii au 1.80 80 de kg si sunt destul de slabuti (au oase grele). Greutatea este normala, dar daca tie ti se pare ca esti cam grasuta, incearca sa nu mai mananci prajeli, dulciuri multe, sa faci sport si sa bei multa apa. :*
Găseşteţi altă ocupaţie! Cu greutatea n-ai probleme. Ar trebui să ai între 58 şi 71 de kilograme. Greutatea ideală este de 65. Tu eşti o fată înaltă şi slabă. Probabil ţi se pare că eşti grasă fiindcă nu ai musculatura lucrată. Apucă-te de sport şi problema se va rezolva. Să nu ţii nicio dietă, fiindcă nu e nevoie.
PaPa!
La inaltimea ta sa stii ca trebuie sa ai antre 62 si 76 de kg daca nu stiai dar cea mai indicata greutate care trebuie sa o ai este de 69kg.Asa ca nu esti grasa.Eu am 1.62 si 55kg si trebuie sa am 59 asa ca nu esti grasa
Greutatea normala pentru inaltimea ta este de 69 kg, perfecta este de 59 kg. Acuma depinde si de greutatea oaselor tale .
Pai sti cum s-ar calcula mai simplu? la naltimea ta, pentru greutatea ideala scade din inaltime cam 20 de kg, minim 10. deci ai greutatea ideala. daca ti se pare ca esti grasa, uita-te daca ai vreo zona cu "probleme" ( cum ar fi, burtica, sau solduri putin cam groase) si inearca sa dai jos de acolo prin exercitii fizice( max 5 kg). dar nu cred ca e vorba la tine. sper ca te-am ajutat. Funda? :X
mihaela1mihaela întreabă: