| DariaPaula11 a întrebat:

Bună!
Am 10 ani și am parul lung până la fund și e rar...de vreo lună și ceva am măreață și cade mult păr... mă spăl cu șampon Wash and go și cu balsam pantene de mult timp și nu am avut mătreață.
Vă rog ajutați mă!

Răspuns Câştigător
| Kate78 a răspuns:

Salut!
Am avut aceiași problemă că și tine big grin
Deci, în primul rând ar trebui să începi să îți tai vârfurile o dată pe lună, sau o dată la două luni părul tău poate fi ars. Ca șampon pentru mătreață nu știu, mergi la o farmacie să îți recomande unul. Pentru mai mult volum, seara împletește-ți părul, iar ziua următoare la școală va fi mai... "Bogat". Dacă ți-l prinzi, îl poți tapa eventual. Nu mai folosi placa așa des, îți arde părul. Dacă ai părul gras, adică după câteva zile de la spălare devine uleios, folosește dimineața șampon uscat. Atenție! Șamponul uscat nu înlocuiește spălarea clasică, el doar amână acest lucru și îți lasă un păr fain. Pa, pa

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Spalandu-te cu acelasi sampon mereu, este normal sa apara si matreata intr-un final. Acum ca matreata ai, trebuie sa scapi de ea. Mergi impreuna cu mama ta la o farmacie si acolo ei samponul in functie de ce fel de matrata ai, uscata sau grasa si farmacista iti va recomanda un sampon tratament. Sa iei tot din aceeasi gama si balsamul ca are aceleasi proprietati, un sampon tratatament va aspreste un pic parul si este nevoie si de balsam pentru descalcirea sa, sa fie usor la pieptanare.
Dupa ce iti vei finaliza tratamentul, reprofileaza-te pe alt sampon, nu pe acelasi cu care ai fost pana acum. Din partea mea ti-as recomanda cele de la Syoss.

| darkhell217 a răspuns:

Pentru cadere si crestere mai rapida incearca ulei de ricin, cauta si un sampon pe baza ce cheratina sau chiar mai mult poti face o masca cu cheratina, sunt sigur ca te va ajuta

Răspuns utilizator avertizat
| Happy33 a răspuns:

Sampon anti matreata pana nu mai ai. Funda?

| Iamthebigproblem a răspuns:

Bună! Pentru căderea părului îți recomand şampon Gerovital anticădere, iar pentru măreață îți recomand un şampon Nivea pentru bărbați.Iar daca vrei să iti însănătoșeşti parul te sfătuiesc sa aplici pe el măşti facute in casa sau uleiuri, nu balsam din comerț.

| sierasor a răspuns:

Bună! Cred ca ai nevoie de o tunsoare. Încearcă si sampon anti măreață.