Pe bune acum, nu vreau sa fiu rautacioasa dar tie unghii iti trebuie? Adica ai doar 10 ani... ai tot timpul din lume sa-ti pui unghii false. Acum gandeste`te la scoala, invata sa citesti cursiv si sa scrii caligrafic...lasa unghiile deoparte! Eu la varsta ta ma jucam cu papusile.
Copilaria s-a maturizat sever! De ce vrei sa treci peste etapele frumoase ale vietii. Bucura-te nu te vei mai intalni cu anii acestia! Nu cauta sa te maturizezi ata de repede! ... Sper ca ai inteles mesajul!
Buna! Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti! Eu am inceput sa imi las unghiile un pic lungi abia acum, in clasa a 6-a, presupun ca daca ai 10 ani este clasa 1 3-1 si te org, mai gandeste-te o data inainte sa iti pui unghiile false!
Bafta!
OMG,scuza-ma ca iti spun dar la 10 ani chiar esti prea mica, eu daca as fi tatal tau te-as lega de pat, serios tu te-ai gandit ce inseamna sa incepi de la varsta asta cu prostii dintrastea? pai la 16 ani o sa fii ca Bianca Dragusanu plina de cauciuc
Daca iti pui unghii false la 10 ani o sa rada lumea de tine fiindca, fara suparare, o fetita de 10 ani cu unghii lungi arata penibil. Crede-ma, am vzt una in parc si mi se parea chiar ciudat. Mai bine asteapta si cand vei fi mare o sa poti sa iti pui cate unghii cu gel vrei si o sa ti le faci de cate ori vrei. Oja si lipiciul cu care sunt aplicate unghiile false sunt daunatoare.
Mai biine nu iti pune unhi false! Pentru ca se rup si dupa ce le dai jos o sa ai lipiciul cu care au fost lipite unghiile! Si mama ta are dreptate Esti prea mica INCA pentru unghii false! Si unghiile pana la copii de 12-14 ani sunt foarte sensibile! Mai bine asteapta pana mai cresc si dupa aia un pic lac se rezolva! Sa ai incredere in mine!
Buna. Si eu am 10 ni si 2 surori mai mari. Cand ele isi fac unghiile mama nu le zice nimic, dar acnd mi le fac eu ma cearta. Crede-ma, esti mica si noi nu avem destul calciu, oja iti mananca din calciu. daca le vrei mai mari, e ok, dar daca le vrei cu tot felul de oje, mama ta are dreptate. Sper ca te-am ajutat!
Nu le vreau neaparat cu oja, tot ce vreau e sa fie un pic mai mari.Le-am mai lasat mari dar nu am stiut sa le dau forma adica nu imi iesea.Iar eu m-am gandit ca manichiurista stie sa dea forma macar
Pai, cel mai simplu sa le dai o forma este sa o rogi pe mama ta sa ti le taie si cand vor creste vor avea o forma super
Poate mama ta are dreptate, esti prea micuta sa mergi la manichiurista si nu stiu cat de mari le vrei u la varsta pe care o ai, aveti voie la scoala? In afara de a le ingriji, eu nu pot sa-ti recomand altceva, dat fiind de varsta
Spune-i ca si alte fete care sunt in clasa cu tine si-au pus.Nustiu poate va merge