| biencutza_3864 a întrebat:

Buna am 10 ani sunt clasa a 3 a si am un iubit in clasa vreau sa fiu cea mai frumoasa din clasa am tunsoarea BOB si nu stiu cum sa il incretesc e pana la umeri ar merge sa il incretesc? poate ii place dar vreau cat mai multe raspunsuri pentru ca vreau sa ma placa mult mult mult (FUNDA+(VOT):*PA-PA:-H

Răspuns Câştigător
| Lockon a răspuns:

Biencutza,la varsta asta nu prea sunt multi "iubiti",in fine,ideea este ca ar trebui sa arati asa cum arati tu de obicei,nu trebuie sa faci schimbari pentru un baiat... daca insa chiar insisti sa-ti schimbi parul,depinde de forma fetei tale. Daca este rotunda ai putea sa-ti incretesti parul, daca o ai rotunda, iti sta mai bine asa cum il ai...happy

7 răspunsuri:
| BiancaDenisa a răspuns:

Cam micuta pentru iubit dar sa lasam parerile personale deoparte... daca ai fata rotunda ti-ar sta foarte bine, daca e lunga nu prea asa de bine...

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai daca el te place cu adevarat cum zici tu atunci te place oricum ti-ai face tunsoarea sau cum ti.ai aranja.o sau oricum te.ai imbraca.
Dar eu ti.as mai da un sfat prieteneste [sa nu te superi]
Esti cam mica pentru iubiti.
Eu in clasa a 3 a nu stiam nici sa bag lingura in gura rolling on the floorrolling on the floor

| asdfghjklasd a răspuns:

Vai de capu` tau fetito`. Doamnee straight face peste o saptamana vii` si spui ca nu mai esti fata mare straight face loool.

| AuDCulori_4261 a răspuns:

Frate eu la 10 ani nu stiam cat fac 1+1 si " generatia " asta e acum pe TPU, HI5, facebook. las-o`n colo frate straight face. fata mea citeste o carte si lasa iubitzii ca din astia gasesti la fiecare colt. sincer eu daca as afla ca prietena mea vrea sa fie cea mai frumoasa ca sa ma impresioneze sau ceva de genu` i`as da papucii din primawinking

| mada28 a răspuns:

Doamne la ce te gandesti si u de acum pai un sfat prieteneste renuntala acel iubit pnt ca esti prea mica si frumusetea vn de la sine nu trebuie u sa-ti faci parul sau ceva de genu ai grija ca esti mica papa

| eddy_5499 a răspuns:

Pai uite tu nu esti cam micuta pentru un iubit? uite ce dracul tu la varsta asta ar trebui sa stai in cutia de nisip si sa faci castele de nisiplaughing)))) peste cativa ani vino si ne intrebi atunci ce dracul poate la 14 o sa iti faci un iubit adevarat tu la varsta ta nu stii ce inseamna dragostea

| eddy_5499 a răspuns:

Oricum depinde si de tine cum ai fata incearca o frizura victoria beckam laughing)) e frumoasa fata
si dane un raspuns dupa