| Mara11Mara11 a întrebat:

am 11 ani, 1.67 in inaltime si 47 de kg, ar trebui sa ma mai ingras? Ce trebuie sa fac ca in acelasi timp sa mananc sanatos si echilibrat ca sa pot sa ajung la greautatea de 55 de kg sau mai mult?

Răspuns Câştigător
| lightblueC a răspuns:

Apuca-te de un sport, mananca multe proteine(ajuta la marirea mesei musculare, adica iei in greutate fara sa te ingrasi si nu se depunde grasime ), peste legume, cereale, paste din orez(carbohidrati). Ai grija la carnea de porc, unt, oua, cartofi prajiti, fast food si alte mancaruri grase sau prajite!

5 răspunsuri:
| Didi908 a răspuns:

Woow...vrei saq ajungi la 55 kg? :O e prea mult pentru varsta ta...ar mai trebuie sa slabesti vreo 1/2 kg nu sa te ingrasi!

| TheExpert01 a răspuns:

Nu draga mea mara(eu o cunosc pe fata asta merg cu e a la innot) arati bine funda?

| lowraider26 a răspuns:

Nu trebuie sa te ingras si eu am 11 ani si 37 de kg eu zic saa nu te ingrasi poate te vei ingrasa mai mult decat vrei tu mult prea mult

| GeOrGy2110 a răspuns:

Eu zic ca nu este nevoie sa te mai ingrasi. Am aproape aceiasi greutate si inaltime ca tine. La fel ca tine credeam ca trebuie sa ma mai ingras, dar am gasit un test pe net care iti spune daca ai greutatea ideala si am iesit la limita. Oricum vara iti este mult mai greu sa pui in greutate, transpiri mult si nu prea ai pofta de mancare.

| Adina990 a răspuns:

Eu fac 12 ani, am 1.50 in inaltime si 37 kg.