| deadmoongirl a întrebat:

am 11 ani, 164 inaltimea si cam multe kg.cum pot sa slabesc fara ca sa fac sport?

Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Buna! Si eu am 11 ani, dar 1.45(cred).Pot sa zic ca esti foarte inalta! Eu chiar am nevoie sa slabesc si m-am gandit singura cum sa fac asta.De dimineata mananca ceva usor ca un iaurt, la pranz mancare gatita, iar seara tot ceva usor.Incearca sa mananci de mai multe ori pe zi dar cate putin.Apa este foarte importanta, renunta la sucuri, dulciuri si multe prajeli. Oricum esti copil nu te poti abtine de la toate.Adica daca mama ta a facut cartofi prajiti poti sa mananci cativa.Mersul pe jos este foarte important la fel ca si sportul, fara sport nu faci nimic.Inainte de exercitiile pe care vrei sa le practici te-as sfatui sa iti incalzesti muschii, asa vei arde mai repede grasimile si nu uita sa nu incepi in prima zi cu 100 de abdomene, ia-o treptat. Sper ca te-am ajutat!

8 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Poti sa tii dieta dietelor, daca nu faci sport la fel o sa fii.straight face Sportul face cam 70% cand vrei sa slabesti, 30% abtinerea de la mancare.Slabe sanse sa slabesti fara sa faci sport.

| val31989 a răspuns:

Buna,daca tu esti cea din poza si te consideri grasa...atunci sa stii ca gresesti amarnic.Cît despre inaltime, nu e nimic pentru ca fetele inalte sint foarte frumoase!
Aceasta a fost parerea mea!
Succese (nu cred ca e necesar sa slabesti)

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Nu prea poti fara sport, dar iti spun ce sa faci:
mananci mai sanatos, lasi usurel deoparte shaorma si daca nu rezisti fara ciocolata, o inlocuiesti cu cea amara (75-80% cacao sunt cele mai delicioase, recomand Poiana si Primola), mananci si tu supe si salate, friptura la gratar sau la cuptor. Si la scoala, in pachetel sa ai biscuiti BelVita, un sandvis si cel putin un fruct.
Si in final, niste SPORT :-\. macar 25 min de exercitii pe zi, cauti pe net cateva.
iau si eu o fundita? happy

| ss501 a răspuns:

Nu poti :* SI la 11 ani eu nu mi-as face griji pentru greutate.
Pentru sanatatea ta lasa calculatorul si mai iesi pe afara la joaca. Atunci cand ai activitate slabesti happy

| Jessie530 a răspuns:

Pai fara un pic de sport...nu se poate! mananca mai sanatos. profita acum cat mai sunt ingrdiente de salata! mananca fructe, salate.sau daca nu iti prea plac salatele, mananca mai putin. nu te infometa, dar mananca mai putin.si mai iesi la plimbare.

| Sakura55 a răspuns:

Exista niste pastile de slabit care sunt vreo 40 lei..shi se ia una pe sapt..shi in 5 sapt slabesti cica 10 kile

| gabyzzz a răspuns:

Buna! Tu esti cea din poza? Daca da sa stii ca nu esti grasa, pentru varta ta esti perfecta. Daca nu esti tu sa spui ...ca il pot raspunde la intrebare.

| deadmoongirl explică (pentru gabyzzz):

Buna,eu sunt cea din poza, dar tot mi se pare ca ara cam rotunda

Întrebări similare