Daca mai cresti cel putin 25 de cm in vreo 4-5 ani si daca ai grija de tenul tau de dinti si de corp(sa nu te ingrasi si sa nu faci celulita e posibil.important e sa fii draguta si la fata si sa fii fotogenica.
Si eu imi doresc muult sa fiu fotomodel!xxx
eu cred ca daca ai incredere in tine si-ti doresti cu adevarat o sa reusimmm:X
eu zic ca esti perfectaa
te puppp
succes muult :XXX
paa>
Ştiu că ideea de a fi fotomodel este una foarte plăcută, probabil toate fetele s-au gândit la această posibilitate la o anumită vârstă, dar să ştii că a fi model nu este atât de uşor pe cât pare.Plus că tot vei avea nevoie de o facultate, nişte studii mai avansate, deoarece o carieră de fotomodel se sfârşeşte pe la 25 de ani.Eu zic să fii mai realistă, în ziua de azi foarte multe fete îşi doresc să fie fotomodel dar puţine ajung să-şi facă o carieră din asta.Deocamdată vezi-ţi de şcoală, mai e mult până la 18 ani, corpul tău va suferi nişte schimbări majore, aşa că nu-ţi putem spune daca chiar ai vreo şansă în acest domeniu.
Nu poti spune ca vei deveni model dupa inaltime si greutate.Trebuie sa ai si ceva forme un aspect placut...Acum nu stiu cum arati dar mai ai pana la 18 ani.
Ai rabdare sa implinesti si tu 16 ani si vorbim dupa aia.pana atunci o sa mai slabesti o sa te mai ingrasi si probabil ti se vor schimba si ideile
Probabil ca da, dar pana la 18 ani, ca sa te poti face fotomodel, trebuie sa ai ceva activitate si experienta. Nu poti sa te faci fotomodel asa, deodata. Iti trebuie un dosar al tau cu poze si alte chestii. Vorbeste cu parintii tai, spune-le ce iti doresti si roag-o pe mami sa mearga cu tine pe la casting-uri si concursuri
aureliaghindoac întreabă: