Sincer, nu cred ca iti va zice ceva. Mare lucru... suvite blonde. Toate au. Daca erau roz, verzi, albastre era mai rau. Parerea mea e sa le lasi si daca chiar o sa vrei sa renunti la ele le poti vopsi cu o nuanta apropiata parului rau si nu va pati nimic. Nu inteleg de ce ai zis ca iti va distruge parul. Asta s-ar intampla numai daca ai dori sa revii la blond si l-ai decolora.
Vorbeste cu doamna diriginta de pe acum, ca sa stii la ce sa te astepti. Poate este intelegatoare si atunci nu va trebui sa-ti faci probleme. Oricum, in afara de politica nu are ce sa-ti faca.
Exista in magazine nuantatoare de la loncolor(trendycolors), sunt destul de multe nuante, asa ca iti poti lua un nuantator de acela cat mai apropiat de culoarea proprie si iti dai peste suvitele respective sau pe tot parul, ca sa-ti iasa o culoare uniforma, si nu iti dauneaza asa mult ca vopseaua normala
Sfatul meu este sa nu te panichezi ca le vede diriginta deoarece iti va face odata observatie si dupa te va lasa in pace. Oricum motiv de scazut media la purtare nu are. Daca vrei sa nu se vada la scoala ai putea incerca sa iti tii parul prins in ce fel vrei tu. Daca va spune ceva ii vei putea raspunde sigur cu acest raspuns : ""Pai, in aceasta vara am stat foarte mult la plaja si mi s-a decolorat putin parul"" ( doar daca parul tau nu este foarte inchis la culoare). Oricum nu ai de ce sa iti fie frica
Pai daca le acoperi cu un nuantator de culoarea parului tau nu va dauna parului nu til va distruge. Si eu am avut niste suvitte blonde si mi le-am acoperi cu un nuantator.Se gaseste si prin magazine numai sa-ti iei nuanta potrivita tie. sper ca ti-am fost de ajutor:*
Buna! eu am 13 ani si am parul saten deschis.La 12 ani mi-am facut primele suvite roscate in vacanta de paste respectiv cls. a 5...cand am fost la sc...profesorii nu mi-au sp.nik.ori nu au obs.dar fetele au vazut imediat. dupa vreo 3 luni nu mai erau chiar vizibile si mi-am facut iar.''eram la ora de eng.j batea soarele chiar inspre mine.j a vazut profu.dar nu mi-a sp.nik decat ma intrebare daca am facut suvite atat m-a vazut si diriga si nu mi-a sp.nik chiar daca este ea mai exigenta. daca vrei sa nu le mai aipoti sa cumper o solutie sa decolorezi vopseaua.j daca ai auzit ca se decoloreaza ca acetona sa nu incerci, sau te speli de 3-4 ori pe sap.j ti se mai curata.bafta!funda?