| GanduriScrise a întrebat:

Am 12 ani, am 1, 62 si 76 de kg.As vrea sa slabesc pana in vara.Am tinut diete, dar nimic. Fac minivolei, dar am auzit ca de la anul nu mai am voie sa fac minivolei. Spuneti-mi un sport care 100% sigur slabesc.Si sugerati-mi si mie o dieta.Va rog, sa nu radeti de mine, deja anii astia au fost un cosmar pentru mine.

8 răspunsuri:
| dedfgv a răspuns:

1.ce e ala minivolei? ca eu nu am auzit de asa ceva
2. poti practica inotul, hambal, baschet sau orce alt sport...un cred ca exista un sport care te ajuta 100%sa slabesti toate sunt bune chiar daca nu tii o cura de slabire
sau
ai putea sa-ti faci abonament la sala acolo poti sati lucrezi toti muschi in parte
sau poti incerca sauna sau chestiile alea de la televizor care le pai apesi un buton si incepi sa transpiri
3.iar ca dieta poti sa renunti la prajeli,grasime si dulciuri(dar nu de tot )incearca sa consumi multe legume si fructe,multe lichide, carnea sa fie slaba(pui, curcan sau peste...in nici un caz por, vita)

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Si eu am 12 ani 1.65m si 45 kg
citeste aici:
http://totulpentrufemei.ro/......te_lucruri
te va ajuta
dar indicat e sa te consulte un doctor si sa-ti zica el ce ai voie sau nu sa mananci

| VORTEX a răspuns:

Un sport din care sigur slabesti este alergarea de performanta, cat despre diete nu trebuie sa te infometezi sau ceva de genul, trebuie sa limitezi fiecare masa, sa manaci doar cat sa iti treaca foamea nu cat sa te saturi si sa nu mai manaci 3 zile dupa.Mai bine mananci de 10 ori pe zi dar putin decat sa mananci de 2 ori si foarte mult la fiecare masa, parerea mea. Sper ca te-am ajutat, bafta in lupta cu kilogramele.

| Hassel a răspuns:

Saluthappyai putea sa mergi la inotbig grinacolo sigur slabesti, si iti si fortifici imunitateawinking
De curiozitate, spune-mi de ce nu o sa mai ai voie sa joci minivolei?big grin

| Dootzy a răspuns:

Pai,mananca in fiecare zi cate 2 fructe si un sandwich.Eu asa am inceput sa fac din Noiembrie si am slabit vreo 3kg. daca vei urma acest program mai mult timp, poate vei slabi mai mult, Aaaa si bea cam 1 l jumate de apa pe zi.

| lila_1550 a răspuns:

Pai fa inot,mananca carne slaba,reduce toate mancarurile grase,salamurile si derivatele acestora,bauturile gazoase,dulciurile, si mamanca mai multe fructe, legume si peste. daca cauti pe net gasesti o gramada de site-uri cu diete alege-ti una convenabila tie si armeaza-te cu multa perseverenta.ai sa vezi ca reusesti.succes

| xSecret a răspuns:

Salut.hee hee
Eu cun. fete cam cu aceeasi greutate ca tine care s-au apucat de handball sh au slabit.Si si-au fack ceva corp... bine dar asta cu timpu.:-J

Sper sa te fi ajutat.big hug
Funda.puppy dog eyes? Is noua. sh mna as vrea si eu macar.una. daca crezi ca ti-am fost de folos.batting eyelashes