| Beabeabeabeabea222 a întrebat:

Am 12 ani. Defapt aproape 13 și am coșuri extrem de multe. Adică nu sunt mari și mici și mă deranjează și arata urat. Cum sa scap de ele?

3 răspunsuri:
| Ralucaa69 a răspuns:

Din proprie experienta iti spun. ca ar fi bine sa mergi la dermatolog. Dermatologul meu mi-a recomandat un tratament cu produse Roche Posay(sunt foarte bune. in 2 luni nu am mai avut nimic pe fata). Totusi sunt destul de scumpe, daca nu iti ajung bani poti folosi masca cu bicarbonat si apa. In prima saptamana ar fi bine sa iti faci zilnic masca, apoi o data sau de doua ori pe saptamana(cum preferi). Amesteci o lingurita de apa si una de bicarbonat(o sa arate ca o pasta) apoi aplici pe fata si o lasi 15 minute(pana se usuca) apoi te clatesti cu apa calduta.In a2a saptamana ar trebui sa fie vizibile rezultatele.

| claraenicavalentina7000000 a răspuns:

Cauta in farmacii baton corector pentru cosuri. Eu am folosit acest corector si rezultatele au fost vizibile.

| Syndre a răspuns:

Tot din proprie experiență îți recomand să te duci la dermatolog.
Poate să fie o problemă de naturală hormonală sau poți să ai nevoie de antibiotice, degeaba arunci banii pe diferite produse.
Chiar dacă ți se pare scump la dermatolog, ieși mei ieftin decât să cumperi o grămadă de creme care cel mai probabil o să te lase dezamăgită.