O greutate foarte normala avand in vedere varsta, dar nu trebuie uitat ca o sa te maturizezi si atunci inseamna ca o sa mai cresti putin si in inaltime, si in greutate.Fa sport pentru a creste bine proportionata, sau macar o alergare de 20 de minute pe zi
Buna!
Stai linistita ai o greutate normala chiar esti slabuta asa ca nu ai de ec sa iti faci griji.
Esti in regula. Esti poate putin slabuta, insa mai bine slab decat plinut, chinuindu-te sa slabesti.
Oricum, la controlul anual facut la medicul tau de familie, acesta ar trebui sa iti spuna daca greutatea ta este in regulat pentru varsta si inaltimea ta.
Multa bafta!
Iauiteeeeeee.ai 1.58 ca mine.insa eu am aproape 18 ani.eu am 41 de kg si e foarte bine.ai corpul unui model.-unul scund. sfatul meu:ramai asa.
Eu am 15 ani, 1, 55 m si 40 kg.dar fiecare se dezvolta diferit, cred ca e normal, depinde si de infatisarea fizica a parintilor tai
Buna ZuZuDeedy ^.^
Sa stii ca si eu la 12 ani aveam in jur de 1, 53 inaltime si 40 de kilograme.Asta nu prea conteaza, dar ti-am dat un exemplu ca sa nu crezi ca esti prea slaba sau prea grasa.Se spune ca trebuie sa cu "-10" fata de inaltime.Deci 58(1.58)-10=48 kg.Deci tu la 40 de kg esti ok, si nu ar strica chiar daca te-ai ingrasa.
Byee >.< P.S.:Funda?
Buna.De obicei ar trebui sa ai asa greutate:
1, 58-45, 46,47 de kilograme dar e bine si asa, nu totul trebuie sa fie perfect la corpul tau
Eu am 13 ani jumate si am 45 de kg... zic ca ar trebui sa intrebi un doctor pentu ca el stie mai bine Dar dupa aprerea mea e foarte bine.