| LifeIsHard a întrebat:

am 12 ani si ma dau cu fond de ten, rimel, gloss, fard de pleoape etc. Vreau sa precizez ca am cosuri pe frunte. Si am observat ca atunci cand ma dau cu fond de ten pe ele(sa le acopar) sa inmultesc si se irita. Ce sa folosesc sa scap de ele, sau sa nu se mai irite. De revelion ce machiaj pot sa folosesc?
P.S Fundaa big grin

12 răspunsuri:
| AntoniaTonia a răspuns:

Pentru coșuri du-te l-a farmacie si intreabă de ceva special pentru problema ta big grin si pentru revelion incearca machiaj cat mai natural posibil sa nu uităm ca ai 12 ani plus parerea mea este o prostie să te dai cu fond de ten la vârsta ta iți strici fața daca te dai incontinuu big grin FUNDĂ?

| Sмιle a răspuns:

E pacat, ca la 12 ani te dai cu atatea pe fata. Ca sa scapi de cosuri recomand Gerovital Plant -Stop Acnee- il folosesc de multi ani, si sunt foarte multumita de el. De revelion, depinde cu ce te imbraci, incearca sa fi Tu :*, ca esti frumoasa si fara toate prostiile astea pe fata.

| whatevernvm a răspuns:

Lasa-le sa treaca de la sine, e mai bine pentru sanatatea ta, iar dupa ce trec incearca sa nu iti mai dai cu atata machiaj pentru ca nu ai nevoie la varsta asta, da cu mai putin. Sunt convinsa ca esti frumoasa oricumhappy

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Sa te dai de la 12 ani cu atatea produse de make-up eu zic ca e cam prea mult dar e alegerea ta. Fondul de ten nu face decat sa inrautateasca acneea asa ca nu iti mai da cu fond de ten pe frunte ci aplica o crema care ajuta la vindecarea cosurilor, eu iti recomand ivatherm aken syt. Pentu machiajul de Revelion uite aici cateva foarte frumoase:
http://polly-lena.blogspot.ro/2012/12/christmas-make-up.html

| xFakeSmilex a răspuns:

Incearca produsele de aici: http://www.organik.ro/

| Sophie7 a răspuns:

Încearcă până la revelion să nu mai foloseşti fond de ten sau pudră pe frunte. Foloseşte crema Nidoflor (găseşti în orice farmacie, nu e scumpă). O să-ţi treacă destul de repede! Sper că te-am ajutat! La mulţi ani şi toate cele bune!

| didicriss a răspuns:

Parerea mea-avand in vedere ca si eu folosesc rimel si gloss nu ti.as zice ca daca stii sa le folosesti bine si te demachezi...insa folosesc fond de ten doar la evenimente...asta ti-as recomanda si tiehappyeu pentru cosuri iti zic sa te dai cu spirt(turnat pe vata tamponezi fata)iar la revelion nu uita ca trebuie un machiaj de seara dar pentru tine cat mai simpluhappy

| Andreea9595 a răspuns:

Daca incepi cu machiajele de pe acum, la 20 de ani vei arata ca la 40...

| JustMusic a răspuns:

In primul rand mi se pare ca esti prea tanara sa folosesti fond de ten, nu sunt impotriva unui machiaj natural, discret pentru ochi la varsta ta, dar la 12 ani ai pielea foarte sensibila si nu cred ca e necesar fond de ten, deoarece acesta are rolul sa corecteze imperfectiunile, da rnu cosurile sau porii deschisi, le scoat emai tare in evidenta.
Du-te la farmacie si cere un tratament, iar ceva natural ce folosesc eu de cativa ani cand imi apar cosuri : stau la aburi vreo 10 minute ( varianta mai rapida e sa te speli cu apa calduta pe fata, dar mie imi place mai mult efectul aburilor) dupa cu o solutie formata din 250 ml apa calduta si 2-3 lingurite de bicorbonat te stergi pe fata cu ajutorul dischetelor demachinate sau a unui prosop foarte moale si insiti in zona cu probleme, astepti vreo 5 minute, dupa te speli cu apa calduta si imediat cu apa rece sau te sterigi pe fata cu un cub de gheata, te usuci cu un prosop moale prin tamponare si dupa aplici o crema hidratanta.
La mine are efect din prima, dar eu nu am probleme cu as aceva imi apar 2-3 cosuri si le rezolv cu asta, pana la revelion mai e foarte putin iti recomand sa faci asta de 2 ori pe zi dimineata si seara, sa renunti la machiaj in perioada asta, si inca un sfat pentru ten : sterge fata cu o felie de rosie, car tof sau lamaie si dupa caldteste, sau orice masca facuta din fructe si aplicata pe fata iti revigoreaza tenul e bine sa nu combini fructele sa fie facuta doar dintr-un fruct, ai grija la zona ochilor, acolo foloseste comprese cu ceai din plante sau feli de castravete.
PEntru machiaj de revelion ceva discret, depinde de ce culoare are rochia si de culoare ochilor tai.

| danceisme a răspuns:

Buna!:d
Deci,dupa parerea mea sa te machezi la 12 e mult prea mult, esti o copila, distreaza-te, joaca-te si profita de aceasta perioada a vietii.In fine, e doar o parere.:|
In privinta cosurilor, tocmai machiajele sunt de vina.Crede-ma! Mi s-a intamplat cand aveam 13 ani.M-am dus la doctor si mi-a zis sa renunt la farduri si la altele pana pe la 14 ani, pentru ca tenul meu, fiind doar o copila atunci, nu era regatit.
Eu am incercat mixtura mentolata, e foarte buna si ieftina(4-5 lei).O aplici in fiecare dimineata pe toata fata si o lasi sa actioneze 15 minute, dupa care clatesti cu apa calduta.Intr-o luna o sa vezi ca da roade.Sau,mai poti incerca batonul corector de la Avon.Il aplici pe cos si nu clatesti.
In privinta revelionului, incearca sa nu te machiezi. Daca ti neaparat, incearca un machiaj natural gen:http://www.google.ro/......tp?/imgres vrei de acum inainte, te pot da doar cu putin luciu de buze sau strugurel.
O fata naturala e o fata mai frumoasa!
Sper ca te-am ajutat!:)

| MalinaH a răspuns:

La 12 ani folosesti make-up -.-?

| Lora1 a răspuns:

Pai parerea mea este ca ar trebui sa lasi pentru o perioada de tinm fondul de ten happy ar doar 12 ani!