| adycara a întrebat:

am 12 ani si vreau sa imi acopar niste cosuri de pe fata.am cumparat din farmacie niste creme dar tot nu au disparut. daca stiti ceva care acopera si este si eficient este perfect.nu conteaza suma.

Răspuns Câştigător
| ana_5516 a răspuns:

Eu am cosuri de prin cls aIII-a, adica de la 10 ani si acum am 13. Nu am folosit nimic la inceput dar apoi am folosit Bioderma AKN. Se gaseste in farmacie. La mine a fost foarte eficienta. ADica daca te ti tratamentul asta iti vor trece. Eu am intrerupt o vreme (din cauza stresului am uitat sa ma mai dau) si au aparut iar. Acum am inceput sa dau din nou si se vede diferenta de la prima aplicare. Daca o folosesti pana cand scapi de tot de cosuri sa dai apoi cu una dintre celelalte creme Bioderma (cele in ambalaj verde): Bioderma Mat sau Bioderma Hydra.

6 răspunsuri:
| Gabytzaa98 a răspuns:

Da-te cu sapun cu SULF! si eu am tot 12 ani.si mi-au mai disparut de cand m-am dat cu solutia ELMIPLANT si cu sapunul acela.

| Lolo_3214 a răspuns:

Skinoren sau Fucidin. Ambele sunt bune, dar am observat ca dupa o perioada de vreo 2 -3 luni nu-si mai fac efectul ...asta la majoritatea.
Ia-ti de la o parfumerie un baton corector de la Miss Sporty si alegeti o nuanta sa se potriveasca cu pielea ta, ai grija sa nu fie prea inchis!
Pa pa!

| AGoofi a răspuns:

Chiar te deranjeaza asa tare?
Tu vrei sa ti le acoperi,
Ti se fac si mai urate lasa-le daca o sa ti le acoperi cu nu stiu ce creme + fond de ten + pudra de ten, o sa ai o fata oribila.
Dispar singure!
Si mai ai si 12 ani? sincer nu merita tu stii cum arata adolescentele sau fetele de la facultate... (nu zic toate) majoritatea... au cosuri foarte multe pe fata si nu se dau cu, creme toate prostiile.
Cum am mai zis si o mai zic
Dispar singure!

| FreeStyle_6834 a răspuns:

Fatoo cosurile trebuie tratate nu acoperite, ca peurma o sa-ti para rau de tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe chestii la avon. daca ai pe cineva cunoscut reprezentant. spune-i sa-ti faca comannda. exista in catalog produse pentru cosuri...am folosit si eubig grin.si mi-a mers

| josephmic a răspuns:

Mai eu consider ca lotiunea tonica e cea mai buna mai ales ce de la LARA si previne si aparitia cosurilor