Nu simţi mai nimic. Am mers mai demult cu prietenul meu să-şi facă o gaură, nici măcar nu s-a strâmbat când i-a străpuns tipa urechea.:-J
Hey si eu mi.am facut cand am avut 12 ani.Si chiar nu a durut deloc... poti sa mergi sa iti la faci la bijuterie.
Costa 15 cu tot cu cercelul medicinal.nu simti nimic.doar pentru un moment cum te.ar pisca ceva.
Pa-pa!>
Daca te gandesti ca doare te va durea.
Daca tie frica ca te doare nu iti mai faci si gata
bafta! IndescribableChild
Daca iti faci gaura pe lobul urechii nu doare deloc, si eu am 3 gauri acolo. dar pe cartilaj doare foarte tare, si dureaza foarte mult vindecarea in totalitate.
Nu cred ca doare pera tare... oricum cred ca te-ai lovit, zgariat etc de mii de ori pana acum. O gaura mica n'are de ce sa doara ingrozitor. Cand am fost mici si ne'a fost facuta prima gaura probabil am plans pentru ca eram speriate.
Nu'ti face griji. Nu o sa fie chiar asa rau
Nu crezi hayley? Nu vorbii daca nu ai avut, doare rau, sincer, nu vreau sa te sperii iti spun doar sa mai astepti macar pana la vreo 16-17 ani ca ...acum fiind mica plangi de durere! Stiu ca vrei sa iti faci damblaua, eu mi-am facut-o odata si m-am saturat.
Bună ,!
În ureche, sincer nu cred că o să doară atât de tare.
Evită să îţi faci in zona zgâriului acolo, te va durea si mai tare, iar in timp, te va deranja.
Baftăăă :*,!
Fundita?
Nu doare. Na, simti ceva o secunda, cat dureaza datul gaurii in sine... Apoi un oarecare disconfort in zona, o perioada. Dar sa stii ca se vindeca destul de greu in partea de sus, in cartilaj (dureaza cam 6 luni pana e ok in totalitate). Vrei sa mergi undeva specializat sau... suni un prieten?