| Elena_9918 a întrebat:

am 12 anii si 1.54.cm imi puteti spune si mie care ar fi greutatea ideala pentru varsta si inaltima mea.am 40 de kg dar nuh. daca e bine pup

Răspuns Câştigător
| PeAcE a răspuns:

Din cate am intels eu greutatea trebuie sa fie cu 10 kg mai mica decat centimetrii pe care ii ai. Deci la tine greutatea ideala ar fi de 44 de kg!

17 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

44 de kg ar fi perfect happy.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

44 Cam aşa!

| Elle a răspuns:

Pai cam 40-45 kg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti calculezi indicele masei corporale aflii a esti subponderala(prea slaba). Ai doar 12 ani.Ai sa mai cresti si ai sa mai iei in greutate asa ca deocamdata nu ai de ce sa iti faci griji.
Poate te ajuta asta:http://www.bodymassage.ro/massindex.html

| ForbiddenLove a răspuns:

40-44 ...cam atat ar trebui sa ai happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! de abia te-a format mama natura la 1, 54 de milimetri! Inca mai ai de crescut fat-o!?

| rosto a răspuns:

E foarte bine happy

| Piticaaa a răspuns:

Trebuie sa ai 44. Dar e foarte bine sa ai si 40. Daca ai 1. 54, atunci trebuie sa ai o greutate cu 10 numere mai mica. Sper ca intelegi ce spun...confused

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Kitty a răspuns:

E foarte bine! Cu timpul o sa mai iei in greutate si o sa te mai si inalti.

| Andreea_8861 a răspuns:

Daca ai 1. 54 mm e grav

| baru a răspuns:

Salut. Nu-ti mai fa probleme inutile. Asa cum esti este foarte bine. Trebuie sa pui in cantar, faptul ca esti la o varsta, cand organismul sufera transformari. Esti la varsta cand vei mai creste si atunci greutatea corporala se va schimba. Deci; Fi fericita asa cum esti. Conteaza la aceasta varsta sa stai dreapta, Datorita invatatului mai toti au o inclinatie pentru spate. Adica sa fi putin cocosat. Asa ca, aici trebuie tu sa ai grija, nu la kilograme. Iar pentru inaltimea ta esti foarte bine. Sunt sigur ca esti si draguta. Si eu te pup Pa

| emy a răspuns:

44 de kg. ar fi greutatea ideala.

| 009 a răspuns:

Cam 45 de kg, si eu am 12 ani numai ca am 1. 67 si am 47 de kg

| aangelia a răspuns:

1, 53 cm - 45, 8 - 51, 3 kg
1, 55 cm - 47, 2 - 52, 6 kg