| perceive a întrebat:

am 13 an si am acnee de cativa ani si acum folosesc : sapun cu sulf, nivea young clean depper, lotiune tonica, masca argila si mibazon... toate in fiecare zi... am nevoie ca pana la vara sa scap de toate cosurile; credeti ca daca continui asa | voi scapa de acnee pana la vara; adica de cand folosesc au trecut considerabil, dar mai am acelea mici si dese si muuuuulte; oare voi scapa? mersi

8 răspunsuri:
| Mina a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu Cosmin. Daca folosesti atatea produse zilnic, tenul tau este agresat. Cel putin foloseste mastile cel mult de 2 ori pe saptamana.

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Omg:O
Cu cate iti dailaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani cu atatea chimicale pe fata, o sa arati ca o baba la 15.toata lumea a avut cosuri si le vei avea si tu fiindca tin de varsta si de dezvoltarea corpului si nu de chestiile care le folosesti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti distrugi tenulwinking. Eu am scapat foarte usor si ma,, chinuiam cu problema asta de mult timp. cu masti de argila. cura:! saptamana iti dai in fiecare zi, si apoi o data la 3 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani cu atatea chimicale pe fata, o sa arati ca o baba la 15.toata lumea a avut cosuri si le vei avea si tu fiindca tin de varsta si de dezvoltarea corpului si nu de chestiile care le folosesti tu. postat la 15 Martie 2010 22:03

| Cosmin. a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la medicul de familie, sa-ti dea o trimitere la un dermatolog si sigur vei scapa, asta daca nu ai facut-o deja.

| gabrygirl16 a răspuns:

Incearca Gerovital plant STOP ACNEE! Chiar este bun, il gasesti in farmacii!

| faranume_4654 a răspuns:

Se gaseste la farmacie un antibiotic numit ''tetraciclina clorhidrat'' este un tratament special pentru acnee si costa in jur de 6 lei. acel unguent chiar face miracole crede-ma!