Sall si eu am 13 ani si am 4, 6 kg si 163-4 cm dupa mine este binenu trebuie sa te ingrasi pentru ce sa te ingrasi mai bine e sa fi slab decat gras la 13 ani limita de kg este de 40, 9 kg eu ti-as spune sa ramai asa este foarte bine SALUT
Ramai asa cum esti! ai foarte bine pentru varsta ta. incearca sa nu te ingrasi max 45kg pentru inaltimea ta. Crestere placuta *
Nu trebuie sa faci nimic stadiul tau spune ca esti normal(-a)nu esti nici grasa nici slaba.
Buna.si eu am tot 13 ani si am 46 de kilograme si 162 de cm.Eu cred ca esti bine pentru inaltimea ta.Nu cred ca ar trebui sa te ingras o sa te ingras pe parcurs.
Sa tii ca esti foarte bine pentru varsta ta dar ceva kg in plus nu ar strica Funda?
Woow...nu trebuie nici sa te ingrasi.si nici sa slabestii :O...e super de tine.pff eu am 13 ani si 45 de kg si tot 159-160 am si eu pe acolo.
Buna =^.^=
Andree, la inaltimea ta tu ar trebui sa ai in jur de 49 kg. Deci ar trebui sa te ingrsi nu sa slabesti. Doar pentru ca prietenele/colegele tale tin o dieta si vor sa slabeasca nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel. Pentru varsta ta o dieta este extrem de nociva si nu cred ca ti-ai dori sa ai probleme cu metabolismul de pe-acum. Tine minte: originalitatea te face mai atractiva.
Sa slabesti ca la fete diferenta dintre inaltime si greutate ar cam trebui sa fie de 20... dar poate totusi arati bine si asa ca nu te-am vazut ca sa iti zic exact
Eu stiu din cate a vorbit mama cu sora mea ca diferenta dintre inaltime si greutate trebuie sa fie 10 ex: 170cm, in jur de70kg deci esti numai bine
Am auzit multe persoane care spuneau ca in perioada in care te dezvolti nu e importanta greutatea.
DAR...asta nu inseamna ca trebuie sa ai talia de 100 cm.Aici tine mai mult de sanatatea.
Daca vrei sa fii pe model frantuzesc ar trebui sa ai 49 de kg(adica mai putin cu 10 fata de inaltime)
Http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
Acesta este un site care iti calculeaza gretatea normala si in functie de rezultat iti vei da seama daca trebuie sa slabesti sau sa te ingrasi.Mult noroc!
E ok asa
dar intra pe acest site http://calculator-greutate-ideala.host22.com/ si aflii toate detaliile
JUSTERINIandBROOKS întreabă:
Melisa2013 întreabă: