| Elly2763 a întrebat:

happy Am 13 ani big grin si as vrea o cura de ingrasare.

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Nu trebuie sa iti doresti asa ceva. Esti inca foarte mica, iar organismul tau nu s-a dezvoltat inca suficient. Ai rabdare putin si vei remarca cum peste doi sau trei ani te vei transforma intr-o domnisoara care ar regreta cumplit de altfel daca ai pune-o la ingrasat de pe acum. Mai ai de crescut. pupici!

8 răspunsuri:
| Anna_1282 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu faci prostia asta, apoi o sa regreti ca nu poti sa slabesti la loc:*winking

| coralia_5862 a răspuns:

Si eu mi-as dori acelasi lucru...si e bine sa te ingrasi, ei nu isi dau sema ca noi putem ff repede fata de alte pers
elly te sfatuiesc sa mananci cat mai mult dimineata atunci si noaptea mancarea ingrasa cel mai multtongue
fundita?batting eyelashes

| TraficDeMentosane a răspuns:

Asta ar fi o porcarie, mananca ce vrei, lasa prostia asta. Cand mai cresti, te dezvolti, si daca te ingrasi de acum, mai tarziu vei vrea sa slabesti.

| Deeiutss a răspuns:

McDonald's,KFC,sa nu alergi si sa nu mergi mult pe jos, shaorma, kebab si altele.prajituri,multa sare in mancare(nu multa odata)si ciocolata, bomboane, sucuri cu acid

| aTi a răspuns:

Nu e bine sa urmezi o cura de ingrasare deoarece nu o sa te mai poti opri si dupa trebuie sa urmezi cura de slabirehappy

| RaisaGirl a răspuns:

O sa regreti daca te vei ingrasa. Bucura-te de corpul tau, deoarece celelalte fete sunt invidioase pe silueta ta.

| ReMiX97 a răspuns:

In fiecare zii 2 felii de bacon, 5 felii de vafe cu sirop de artar, 2 oua la micul dejun timp de 1 saptamana (1 masa avand 4000 calorii)

| Alexandrutza_5396 a răspuns:

Cura de ingrasare? pai mananca ciocolata, multe dulciuri ...lucruri care nu sunt cam sanatoase