Daca tu asa crezi, de ce mai cauti aprobare pe TPU?
" CarameleCuLapte intreaba:
Bună TPU happy, sunt o fata de 13 ani, am înălțime 1.66 și 50 de kilograme, sunt frumoasa, cu parul lung (nici chiar pana la fund) și cu ochi albaștri."
Esti putin obsedata, stii?
Hai lasa-ma cu prostiile tale de copil far' de minte.
Saptamana trecuta aveai 12, acum ai 13.
Tu nici macar nu esti destul de dezvoltata la varsta asta si visezi la modeling.
Hai ca ma enervezi, sa stii!
)))))))))))))))) Aici ai fost simpatica si rautacioasa!
Multumesc!
Ce faci?
Tocmai ce am terminat cina si acum un pic la computer. Tu?
Ce sa fac, astept ora 22:05 pentru un meci de fotbal! Asa, asa, la PC, relaxare totala, nu?
Pai, dupa ce am alergat prin curtile oamenilor dupa Leon, ca este foarte nebun, m-am si impiedicat, ma doare piciorul ( nu ar strica un masaj ) mi-a facut si pofta de mancare. M-a ajutat la ceva.
Si, da! M-am ''relaxat'' alergand!
Ce iti pasa tie!
Frumos asa! Imi pasa, imi pasa, doar iti cauti fericirea! Eu m-am uschit, ne mai citim, salut!
Da, da. Ok. See you later!
In primul rand nu ar fi trebuie sa spui asa ceva. Asta este o minciuna gogonata. Orice copil daca o sa spuna asta vreunui parinte va afla ca minti, daca nu stiu deja asta. Ochii nu isi schimba culoarea in functie de anotimp, in cel mai bun caz pot parea un pic mai deschisi daca este insorit afara.
In al doilea rand, esti cam micuta la 13 ani sa porti lentile, mai ales ca te supui unor riscuri inutile, precum infectiile la ochi. Mai ales la 13 ani cand esti inca mica si iesi pe afara, te joci, nu te speli pe maini etc. Cu lentilele trebuie sa fii foarte disciplinata, sa nu te atingi la ochi si mai ales sa ai grija sa nu le pierzi. Fizic vorbind, da le poti purta, insa trebuie sa fii foarte responsabila cu ele.
Si eu am 13 anisori si ochi caprui
Daca iti place si vrei sa o faci nu iti fa probleme pentru posibilele riscuri...Dar cred ca nu ar trebui sa iti schimbi culoarea ochilor deoarece esti frumos\frumoasa asa cum esti.
Bleguta mai esti. :* Nu trebuia sa le spui ceva ce nu este adevarat.
Nu stiu daca mama ta ar fi de acord sa porti lentile de la varsta asta. trebuie sa te duci la oftalmolog sa-ti alegi lentilele daca vrei. niciodata sa nu-ti iei lentile de capul tau
Hey! Păi eu nu știu ce să zic... poate lentilele o să-ți strice ochii. Nu știu... spun doar. Nu am folosit niciodată lentile.
Doar spuneam!
Eu aș spune să folosești lentile când ai 15-16 ani. E cel mai bine.
Oricum tu faci cum vrei, ți-am dat doar un sfat.
Singura problema e ca vei avea bataie de cap cu ele. Lentilele au nevoie de ingrijire si trebuie sa fii atenta cu ele. De unde te-ai gandit sa le ai? Ai grija.