Woow ai sanse, bineinteles. Model voiam si eu sa devin, dar am de abia 1, 69 la 15 ani. Si imi pare rau, dar nu stiu ce agentii sunt in suceava
Da,pentru varsta ta esti foarte inalta, si kilogramele par a fi in proportie cu inaltimea ta.Iar ochii verzi sunt frumosi:X.Desi mai ai de asteptat putin,mentine-te tot asa si mai tarziu te poti inscrie la o agentie de modeling si sa iti incerci sansele. Daca sti,prin unele parcuri se plimba niste femei cu niste liste(zic de Bucuresti,dar s-ar putea sa fie si in alte orase),care iti cer numele, sunt de la agentii de modeling, gen Everest.Sau daca nu,intereseaza-te pe internet.
In orice caz,daca asta si idoresti si iti place, nu vad de ce sa nu incerci, este in folosul tau si nu ai ce pierde.
Succes si Paste Fericit:*
De la 13 ani poti deja, dar cred ca acum ai deja 14-15? agentia Amalia Fashion Models ti-o recomand http://www.facebook.com/pages/Amalia-Fashion-Models/308775895852190?ref=hl, daca nu ai gasit deja
Nu stiu sigur trebuie sa te vad! ti-a placut emisiunea next top model nu? si mie mi-a placut mult. in legatura cu intrebarea ta esti inalta asta e bine pentru un model. cu kg stai bine
De asteptat nu trebuie sa mai astepti ai toate sansele la 13 ani sun modele si la 6-7 ani. suceva nu este, dar esti aproape de bacau si poti veni in bacau la fashion:*...thx funda>:d
D33a98 întreabă:
Georgian1992 întreabă: