Nu e de joaca cu asa ceva, iti pot ramane urme deca nu sunt tratate calumea. Consulta un dermatolog, sanatatea are intotdeauna intaietate banilor daca te gandesti la costuri.
bafta
Sunt de acord cu CybeRAthlete... daca nu vrei ca mai tarziu sa suferi mai bine consulta un dermatolog. e cel mai in masura sa iti spuna ce tratament sa urmezi
Uite niste pasi care o sa te ajute sa scapi de ele:
1. Ia un ac dezinfectat in spirt si inteapa cosul(daca are cap alb) si pune imediat spirt dupa ce vezi ca a iesit capul acela, daca nu are, pune spirt doar.
Ai grija sa nu folosesti tamponul pe care l-ai folosit pe cosul acela si pe alte cosuri, deoarece pot sa iti apara si mai multe.
2. Fa-ti o masca racoritoare(eu folosesc visibily clear de la neutrogena:http://www.google.ro/......tp?/imgres r:11, s:26&biw=1024&bih=374), ori masca de argila(se amesteca praful cu putina apa) care am observat ca le usuca sau poti pune putina lamaie, dar ai grija ca ustura.Mai poti pune si pasta de dinti si sa o lasi sa actioneze peste noapte(sa folosesti procedeul rar pentru ca irita pielea, mai ales pe cea sensibila)
3. Daca cosurile sunt rosii si se vad urat, pune niste castravete pentru ca le calmeaza.Ai grija sa nu ii mananci dupa aia:))
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
Ca sa le eviti bea multa apa si fa tratamentul clearsil in fiecare dimineata si seara.Eu cat l-am facut nu am avut probleme.
Scuze dar nu stiu leacuri batranesti decat lamaia si pasta de dinti.
:)te pup si bafta
E normal sa ai cosuri, doar e perioada de pubertate. Eu ma dau cu produse de la Garnier, adica Lotiunea astringenta purificatoare si Gelul de curatare purificatoare si sunt foarte bune. Cand iesi afara sau la petreceri, da-te pe cosurile inflamate cu creion corector.Eu il folosesc pe cel de la Miss Sporty.
-Lost In Your Smoke aka Calypso it`s back -
Noo, mai, unii dintre voi ati dat s asfat sa-si psarga cosurile sau sa sile intepe nu am inteles prea bine. mai, asa ceva nu se face, mia ales acum cand esti kla pubertate. Pey daca ti le spari iti pot ramane urme pentru toata viata, mai. Ce trebuie facut, sa te Speli pe fata, sa ia fata curata, sa te dai cu o crema hidratanta si nu te stroci, nu le faci nimic. Se vor trage de la sine. Poty sa palici castrevete daca sunt mia mari, rosii si te dor, dar nu le stoarce.
Si app de ceva babesk, cum zici uh, pentru a diminua puncteel negre, si cosurile, date cu malai pe fata, freac bine apoi clateste. Piele nu o sa fie iritata si o sa te simty mult mai bine.
Succes
NicooLetta întreabă:
DaciaRomania întreabă: