| perceive a întrebat:

am 13 ani si am tenul fffff gras si am si acnee! ma ocup de acnee dar mi se ingreasa mai ales fruntea, e unsa, parca as fi pus ulei pe mine si nu exagerez, luceste ffff tare si la engleza profa ma intreaba daca m-am dat cu crema de sunt asa unsa, iar cand ma schimb vad pete de... sebum pe bluza! cineva mea spus de pudra transparenta : Miss Sporty - So Clean, pentru tenul gras, as folosio dar nu vreau sa imi apara riduri, ce sa fac? HEEEELP!

9 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Asa e la varsta asta. Si eu am patit la fel. Cum a spus si alexxya : du-te la un dermatolog, va sti cel mai bine ce sa recomande pentru tenul tau, fara sa ai probleme cu ridurile. happy

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Spala-te cu sapun.Usuca pielea:d

| alexaalexandra a răspuns:

Icnearca zynerit. e bun in special pentru acneewinking
e vreo 300 de mii in farmacii
eu il folosesc si pot spune ca mi-au mai trecut cosurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tine-ti servetele umede la tine(nu e nici o problema, ba chiar e bine daca sunt si demachiante)si sterge-te pe fata cand se ingrasa...nu e bine sa incepi sa folosesti pudra si alte din astea de acumwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zeama de lamaie dupa ce te-ai spalat in prealabil cu sapun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Date cu sperm de barbat pe fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un gel si masca de la neutrogena
e un ambalas portocaliu asa
pentru mine a fost ff bun:d

| mariusboy72 a răspuns:

Incearca Mibazon...nu stiu daca o sa te ajute foarte mult dar este ffffffff bun pentru cosuri

| loryyyy a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. Du-te la un cabinet particular de dermatologie.Intereseaza-te de unul bun din orasul tau si fa-ti o programare.medicul iti va spune ce sa iei