| ElizaaaG a întrebat:

happy Am 13 ani si as vrea sa stiu cum as putea sa o conving pe mama mea, sa imi cumpere eyeliner.
Eyeliner-ul scoate in evidenta cosurile?
P.s. toate colegele mele se dau cu asa ceva si as vrea sa incerc si eu

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e legatura dintre eyelinerul si cosurile? straight face

E vreo 9-10 lei cel de la kallos, cerei si tu bani pentru un suc sau ceva.

| dragodana a răspuns:

Salut! Parere personala:folosesti prea mult machiaj la varsta ta.Mama ta vrea sa te fraiereasca sa nu-ti ia eyeliner(=tus de ochi, deci n-are nicio treaba cu cosurile).De fapt, cred ca nici ea nu stie ce este.Ti-as recomanda fond de ten mineral sau bb cream si gloss.Foloseste rimel+creion/eyeliner mai rarut.Acum ca esti in vacanta, ce ai zice sa nu folosesti deloc machiaj? Nu se face gaura in cer daca stai au naturel.
Creionul/eyelinerul te imatranesc.Pentru eyeliner iti trebuie dexteritate. Daca tot vrei si vrei iti recomand unul cu pensula moale. Cele cu pensula teapana fac dunga mai groasa.
Nu trebuie sa-ti ia mama, poti sa-ti cumperi un eyeliner singurica.Trebuie sa fie neaparat de firma? Eu am avut si de firma si de 5 lei.Mai multumita am fost de cele ieftine.

| dianainsta01 a răspuns:

Nu, nu scoate in evidenta cosurile, nu are nici o legaturalaughing eu in locul tau nu mi-as lua eyeliner, este foarte greu sa te dai cu el, trebuie exersat maxim. si cu eyeliner-ul ies linii groase si nu vad de ce ai purta asa ceva la 13 ani. poti sa iti iei in schimb un creion dermatograf negru, waterproof(cel mai bine), cu care sa iti faci o linie finuta si frumoasa pe pleoapa superioara.

| BeHappyAndSmile a răspuns:

Ce treaba eyeliner-ul cu cosurile? Eyeliner-ul iti scoate in evidenta OCHII, deci nu iti scoate in evidenta nici un coslaughing.
Pai daca si-a propus sa nu te lase nu o sa te laselaughing. Dar poti sa iti cumperi tu din banii tai strangi si tu vreo 30-40 de lei si iti cumperi.

| IthinkIly a răspuns:

Buna, Nu cred ca scoate in evidenta cosutile. Totusi, de ce un eyeliner care e lichid si se foloseste mai greu, si nu un creion dermatograf negru? E mai usor de folosit. Nu trebuie sa fi ca colegele tale, fi mai diferita happy Iar mamei tale ii poti explica...totusi,ai 13 ani, e mai greu sa o convingi, dar ii poti spune motivul si poate o sa te inteleaga, spune-i ca-ti faci curat in camera 1 saptamana sau ceva laughing Roago cat mai mult. Succes

| Voloaga_Teodora_1995 a răspuns:

Eyeliner-ul este pentru ochi si nu scoate in evidenta cosurile. Cat despre convingerea mamei tale, incearca sa-i spui ca te simti un pic (mai mult) ciudat si ca ai vrea sa incerci sa vezi cum iti sta.

| ElizaaaG explică:

Pai chestia e ca, mama mea a zis ca imi va scoate in evidenta cosurile laughing).
Pai eu folosesc de obicei doar fondul de ten, rimelul si glossul si acum ma gandeam sa folosesc si eyeliner sau creion.
Nu stiu cum sa o conving laughing

| ElizaaaG explică:

Pai faza e ca eu am tenul plin de cosuri si rosu, adica mie nu imi place si de aia ma dau cu fond de ten, astfel incat sa acopar zonele cu cosuri.
Nu am voie orice fond de ten, dermatologul meu mi-a recomandat un fond de ten special pentru tenul acneeic.
Si faza ca folosesc prea multe mahiaje la varsta mea.Pai de obicei fondul de ten nu prea imi acopera cosurile si astfel incerc sa ma machiej, incat lumea sa nu se uite la cosuri...