Deci, noi credem ca nu ar trebui sa incerci. De ce? Nu ti'a venit menstruatia deci pubertatea la tine inca nu a inceput.
WAIT! WAIT! WAIT! WAIT! E singura cale.
Pai atunci cand va veni vremea te vei dezvolta mult mai mult si vei avea formele mai accentuate.
uite eu de exemplu sunt scunda si am sani mari (aveam de fapt sani ft mari dar am slabit si s'au cam "dus") si arata relativ ciudat... dar am invatat sa ma accept pana la urma.sa stii ca nu trebuie sa te simti mai prejos ca ai sanii mici. or sa creasca, nu cresti in acelasi ritm cu colegele tale, de ce incerci sa grabesti cresterea ta naturala? Daca zici ca esti inalta, atunci ft bine, inseamna ca te vei face si mai frumoasa pe viitor.sanii nu inseamna nimic.sunt sigura ca esti frumoasa asa cume sti si o sa iti creasca, cum spui si tu, trebuie sa ai rabdare.si cine iti zice ca daca ai sani ar arata superba, ar trebui sa se gandeasca ca si ei au nevoie de imbunatatiri ca sa arate SUPERB, deci. succes:*
Chestia la tine e ca nu esti inca dezvoltata. fapt ca nici menstruatia nu ti-a venit. nu te simti complexata din chestia astah. eu am 17 si nu a sanii atat de mari. deci nu`mi pasa.
Sutien push up umplut cu batiste dar poti sa fi feminina si sa atragi si prin alte chestii, sanii sunt a treia chestie preferata a mea(nu zic care sunt primele doua) dar sunt lucruri mult mai atragatoare la o fata.
Fa ca mine... puneti sosete in sutiene mai mari(nu ca te'as indemna la rau)...totusi daca faci asta ar insemna sa'i pacalesti pe ceilalti dar asa pentru o seara sau la un suc merge
Te sfatuiesc sa ii lasi sa creasca singuri.in clasa a 8 a eram fffff plata:-s.cand am intrat la liceu mi au crescut f mult, si acum ma vait ca ii am mari(colegele zic ca sunt nebuna ca ii am superbi, dar mie nu imi place). ai rabdare pana atunci poarta sutiene cu burete, daca se poate, vei avea efecte garantat.
De ciclu nu te deranja la mine ciclu sa inteput la 14 azi si 4 luni dar de sini este un ulei -Semintele de marar: sunt un remediu exceptional pentru sani, ce ajuta la marirea si la intarirea acestora.
Se foloseste uleiul de marar, cu care, vreme de 3 saptamani, se va face masaj zilnic (miscari circulare usoare catre exterior si interior, dar si de la baza sanului spre mamelon, vreme de 10 minute minimum, la ambii sani simultan). Modul de preparare al uleiului de marar este: intr-un borcan se pun 12 linguri de pulbere de marar (obtinute prin macinarea cu rasnita electrica de cafea) si? l de ulei. Borcanul este inchis ermetic si lasat la macerat timp de 12 zile, dupa care se face o filtrare prin tifon a preparatului. Dupa filtrare, uleiul se pune in sticlute mici, inchise la culoare, si se pastreaza la loc intunecos si rece. Pentru un miros mai placut se adauga in acest ulei cateva picaturi de ulei volatil de lavanda.
Masajul cu acest ulei are efecte benefice pentru cresterea si (re)dobandirea fermitatii sanilor. Dublat de tratamentul intern, cu tinctura de marar, masajul are efecte extrem de puternice, putand fii considerat un foarte bun si indicat inlocuitor, naturist, pentru nocivele si artificialele implanturi cu silicon.
Tinctura de seminte de marar – folosita de data aceasta intern, are un efect hormonal extraordinar, ajutand la ingrijirea sanilor si determinand rapid (in 3 saptamani maximum) o crestere considerabila in volum a sanilor, conferind acestora fermitate. Tinctura se prepara din 20 de linguri de seminte de marar, care se amesteca cu? l de alcool alimentar de 70 de grade, dupa care se lasa la macerat 8 zile si se filtreaza. Se iau 3-4 lingurite de tinctura pe zi, intotdeauna dizolvata in apa. Tratamentul dureaza o luna si se reia la nevoie.
Eu ma dau cu ulei o saptamine si am deja numarul zero la pept peste 2 saptamine si mai mari o sa am incerca n-o sa regreti
Unele fete intra mai repede la pubertate altele mai tarziu... trebuie sa mai astepti pana la 15 ani zic eu. Cand eram de varsta ta eu aveam sanii maricei, fiind dezvoltata hormonal, dar o prietena de-a mea era slaba ca aschia si fara fund fara sani, eee ea in jurul varstei de 14-15 ani a avut aceea transformare a pubertatii: i s-a rotunjit fundul, i-au crescut sani de numarul 2 la sutien, i s-a format talie si arata foarte foarte bine acum. Si repet era ca o aschie inalta fara fund si sani si talie. Poate tu esti la fel si trebuie sa astepti transformarea pubertatii.
Buna
si eu am sanii mici nici nu pot sa port bustiera sau sutien cum as putea sa fac in afara de ulei de seminte de marar ca imi e rusine sa ii spun mamei sa imi faca sau sa imi cumpere iar toate colegele si prietenele mele au sanii ff mari si mie nu imi place sa stau cu ele dar cu colegele e altceva si vreau sanii mari sa ma placa si pe mine baietii
Buna
si eu am sanii mici nici nu pot sa port bustiera sau sutien cum as putea sa fac inafara de ulei de seminte de marar ca imi e rusine sa ii spun lu mama sa imi faca sau sa imi cumpere iar toate colegele si prietenele mele au sanii ff mari si mie nu imi place sa stau cu ele dar cu colegele e altceva si vreau sanii mari sa ma placa si pe mine baietii
Nici eu nu am sani atat de mari dar nu prea ma intereseaza cateodata mai port sutien. dar daca tu ai sani mici ar trebui sa fii multumita de felul in care arati.deci fii multumita de tine.bf
MaryMaria333 întreabă: