"Am 13 ani si trec pe clasa a 8-a? Daca ai trece PRIN clasa a-8-a : ai constientiza ca nici fardurile si nici moda nu te ajuta sa fii mai inteleapta.
Deci cred, gen, ca vei ajunge sa dai cu matura pe strada, gen. Mai bine vezi-ti in *** de invatat. Da' unii prosti trebuie sa iasa cumva in evidenta.
Nu se vor enerva, doar dirigintele tau iti poate atrage atentia, dar profesorii te vor considera neserioasa, din cauza ca tu ai alte preocupari (mai ales in clasa a VIII-a)
Chiar daca te pasioneaza machiajele, ar trebui sa o lasi mai moale, nu-ti mai incarca fata cu toate prostiile, ca nu mai respira pielea. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti cu totul. Cand iesi cu fetele, sau faci ceva deosebit, poti sa te machiezi asa cum ai scris tu.
Vor rade multi de tine, profesorii depinde, nu prea mai au nici o autoritate profesorii in ziua de azi. daca atrag atentia cuiva, tot ei cad vinovati. ma indoiesc ca profesorii iti vor zice ceva, dar vei fi luata la misto de catre colegi. plus ca presupun ca in viitor o sa continui tot asa si o sa ajungi in punctul in care nu vei putea iesi afara fara machiaj, de rusine
Cine va râde de mine?
Așa sunt și celelalte fete din clasă
Daca înveți bine atunci poți sa te si machiezi... Părerea este sa mai aștepți cu machiajul ai timp pana la 60 de ani sa te tot machiezi.
Eu sunt la liceu si nu ma machiez deloc.Nici sprancenele nu le am facute.(nu ca nu am bani de astea dar mi se par o pierdere de timp)
Cateodata folosesc rimel (cand ies cu fetele) si aplic ca si tine foarte mult.Cand ai pomenit de ruj m-am crucit. Exagerezi cu machaijul.In timp o sa ai pielea foarte urata de la atata machiaj.Colegele mele tot asa s-au apucat sa se machieze devreme si deja se vad si consecintele.Au un ten f ingalbenit.
Sa te dai ocazional cu tus mi se pare ok, dar nu in fiecare zi.Am o gramada de machiaje fiindca nu ma pot abtine sa nu cumpar, dar le folosesc cand imi fac poze sau la ceva ocazie(ziua mea, sarbatori, bal, prima zi de liceu).Nu conteaza cum sunt celelalte fete din clasa.Simplu si rarut ca e mai dragut.Si genele mele arata de parca ar fi false dupa ce le dau cu rimel si mi se pare de ajuns(nu ma dau cu nimic altceva).PS: trec a 10a
Daca esti linistita si activa la ore nu cred ca vor avea problema cu felul in care arati. Acum depinde si de profesorii pe care ii ai