| OMomOMoM a întrebat:

Buna, am 13 ani și vreau sa ma vopsesc roz in cap (baiat), nu râdeți, va rog pur și simplu îmi place, is curios, va fi o problema la școala cu chestia asta? Gen ma poate da afara sau nu stiu, alte chestii?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să nu ai probleme, ar fi bine să te abții. Se poate întâmpla ca un profesor să se enerveze pe tema asta și să îți dea note mici, să te pice, etc. Astea ar fi chestile. până ești elev.

| gabicoo a răspuns:

Nu recomand culoarea roz! E preferata LGBT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te vor da afara da se vor gasi unii sa se amuze sau sa faca misto de tine.

| NYØ2002 a răspuns:

Mai astepta pana la liceu ca gimnaziala e o curva

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns:

Salut.Eu am tot 13 ani si sunt clasa a7a.Iti spun din experienta ss nu te duci vopsit in cap la scoala.Ti se poate scadea nota la purtare, chemata mama, dat afara etc. Cumpara-ti un spray din acela de 30 lei si da-ti.La prima spalare se ia.Am avut si eu.

| Carasin a răspuns:

O sa se rida toți de tine dar sa te de-a afara din școală nu cred că acolo la motiv ce o sa scrie vopsit sau ce o sa mai găsească ei mai bine nu încearcă blond

| GabrielYT a răspuns:

Daca esti la o scoala ce se respecta te va da afara fara discutii. La liceu nu prea au bai DACA nu esti la un liceu de elita gen Eminescu sau Ghibu. La Brancusi sau Mihai Viteazu n-are nimeni nici o treaba. Depinde de director.