| madamadamada a întrebat:

am 13 ani si vreau sa scap de cosuri, folosesc brevoxyl ce ziceti este bun? pe prospect zice ca sa astept 7luni, deocamdata au trecut cam 2luni... Ce care raspundeti ati avut vreodata cosuri si acum v-au disparut? FUNDAAlove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| MadalinaD a răspuns:

SaLuT! Si eu am 13 ani si nu am foarte multe cosuri, dar asta este uneori ereditar happy Acum folosesc un produs de la Oriflame... (Pure nature parca se numea) si eu sunt multumita de el.Dar poti sa scapi de cosuri si daca nu pui deseori mainile murdare pe fata sau daca nu ai parul pe fata sau daca te speli des. Sper ca te'am ajutat. love struck

4 răspunsuri:
| trăncănici a răspuns:

În primul rînd,curăţenia corporală! Părul ce atinge faţa,este plin de microbi din aer.Să-ţi alegi o tunsoare care să ţi descopere faţa.Şamponează părul aproape în fiecare zi.Mîinile să-ţi fie curate tot timpul şi pe cît posibil,nu atinge faţa cu mîinile.Tenul spălat minuţios cu apă şi săpun de faţă,de cîte ori pe zi ai ocazia,la demachiere,dar neapărat dimineaţa şi seara.Aplici un strat subţire de cremă hidratantă(înainte de machiaj)după care absorbi cu un şerveţel surplusul de cremă.Aplici pudră cu un puf,apoi nivelezi culoarea cu bureţelul de la pudră.Finisezi machiajul după cum îţi place. Dacă nu ţi se permite machierea stridentă,alege o pudră de o culoare cu un grad mai deschisă decît tenul tău.Şi nu aplici prea multă,ca să nu bată la ochi! Exersează în timpul liber, nu înainte de plecarea la şcoală! Dacă părinţii observă schimbarea, diminuează cantitatea de pudră. Pudra este un ff bun protector împotriva microbilor din aer.Alimentaţia:iubeşte legumele şi fructele,dă-le black la dulciuri, cărnuri, oleaginoase.Degeaba îngrijeşti pielea pe dinafară,dacă dinăuntru o bombardezi cu calorii inutile,cu alimente periculoase pielii! Fă sport, sau multă mişcare în aer liber, pentru a-ţi regla balanţa hormonală!

| madamadamada explică (pentru trăncănici):

Iti multumesc pentru acest raspuns iti voi urmasfaturiile:X:X

| liii a răspuns:

Nu am folosit Brevoxyl, dar daca pe prospect zice sa il folosesti 7 luni atunci tine-te de el.Eu folosesc Zineryt si in folosesc deja de o luna si ceva si se vede o mare diferenta fata ce cum eram inainte.Si inca mai trebuie sa dau cu el o luna daca nu mai mult.Asa ca eu as zice sa dai in continuare cu Brevoxyl,am auzit de el ca ar fi bun. Daca vezi ca nu isi face efectul atunci poti sa incerci altceva. Eventual poti sa te duci la dermatolog daca nu merge cu Brevoxyl-ul, eu am fost ca eram disperata si mi-a dat Zineryt, si imi vine sa ma duc sa o pup pe aiabig grin.

| JiYeon a răspuns:

Am crescut :] atat tot. Trebuie sa ai grija sa te speli doar si sa te dai cu o crema hidratant si sa nu le storci[cea mai mare prostie, iti raman urme dupa aceea]. Toate la timpul lor se regleaza, e vorba de pubertate pana la urma, hormonii o iau razna. Si eu am patit la fel, la 13 ani eram disperata ca imi iesea cate un cos, doua, dar a trecut asta pe la vreo 15 ani ^^. Acum depinde si ce ten ai, daca ai ten gras/mixt iti apar, ala uscat nu stiu sigur si la ala normal nu cred ca prea apar, dar exista cred ca si exceptii.
Incearca sa nu folosesti multe produse/creme la varsta aceea frageda straight face ca ti se strica toata pielea pe toata viata.; _;
Si nici nu te machia, ca arata mai urat, pui peste cosuri fond de ten/pudra straight face nici nu scapi de ele si arati si penibil, lasa sa treaca toate, pana la urma sa nu te intereseze parerea altora, really, e o prostie la 13 ani sa te ingrijoreze atat cum arati, la 16-17 ani inteleg, dar la 13... nu vreau sa para ca te jignesc sau ceva in genu, dar e chiar... iesit din comun, si eu am avut varsta ta si am observat ca nu am pierdut nimic daca nu m-am ingrijit nu stiu cat de mult, si acum folosesc doar creme hidratante si cand ma duc undeva in oras sau la o petrecere ma dau cu putin fond de ten