| DinaraStakhovska a întrebat:

Am 13 ani si vreau sa stiu daca e in neregula ca la varsta mea sa folosesc rimel si luciu de buze?

Răspuns Câştigător
| BestMusiKLoveMusiK a răspuns:

Salut! Nu stiu de ce te miri laughing.Eu am 12 si la ocaziile mai speciale folosesc putin luciu.Deci e normal sa folosesti luciul de buze ...acum.nu stiu ce sa-ti zic de rimel... daca folosesti o cantitate potrivita e ok.

10 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

E foarte normal, n-are cu ce sa-ti dauneze putin luciu de buze sau rimel//incearca cu incredere dar ai grija sa nu-ti dai si cu alte farduri.

| EmaS a răspuns:

Incearca sa folosesti rimel doar la ocazii mai speciale, cu luciul de buze, este in regula.

| FucktheSystem a răspuns:

Da, e super ok, o să pari mai matură și mai inteligentă... pe naiba o să pari superficială, la 13 ani n-ai ceva mai deștept de făcut cu timpul tău? Oricum nu ești cu nimci mai specială, 95% din fetele de plus 12 ani se machează în ultimul hal, a devenit deja penibil...

| ChocolateAddict a răspuns:

Nu este rau deloc.Alte fete se machiaza mult mai mult la varsta ta.Dar luciul de buze sa nu fie inchis la culoare.Un roz-pal sau unul transparent este perfect.

| JenniferJannet a răspuns:

E in ordine, dar nu in fiecare zi incontinuu...nu.ti fa griji.oh go on altii la varsta ta se dau cu ruj si farduri.sau din astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce? esti baba? ce au ochii si genele tale? dar buzele ce au? esti zbarcita si trebuie sa ascunzi asta si alte defecte? de la 35 de ani si pana la 80-90 cu ce te mai dai?

| lakrymotsa a răspuns:

Nu are ce sa nu fie neregula...Si eu am 13 ani si mai ma dau dar foarte rar pentru ca nu imi place, daca tie iti place si profesorii si parintii nu iti zic nimic e totul inregula!

| Danielle01 a răspuns:

E foarte normal, eu folosesc rimel, ruj, luci de buze, fard, creion pentru ochi inca de la 10 ani, dar incerc sa fac ochii mai accentuati si buzele sa le dau doar cu balzam.

| Chelle a răspuns:

Nu e ceva rau si eu am tot 13 ani dar eu ma dau cu mai multe, dar vezi sa nu te dai zilnic si mai ales la ore