Bună.
La greutatea asta te poți face fotomodel.
Ești slăbuță dar ești în perioada de creștere și poți asimila foarte ușor. Un pic de sport este nemaipomenit.
Pa, pa.
Dupa parerea mea da esti foarte slaba, la inaltimea ta are trebuie sa ai cam 57 de kg.Bine depinde si de constructie, dar tot esti prea slaba
Avand in vedere raportul inaltime-greutate si tabelul greutatii optime, ai un deficit de greutate. Pentru a avea o greutate optima, trebuie sa te mai ingrasi aproximativ 10 kg.
DA! eu am tot 14 ani si sunt slaba am 1, 72 si 51 de kg. Deci, pune-te pe mancat
Nu e vorba de varsta, esti prea slaba pentru inaltimea ta.
Parerea mea, ar trebui sa ai cam 57 kg.
Pai eu am 1. 61 am 12 ani si 44 de kg si tot sunt slaba, daca nu ne ingrasam... norocu nostru. las mai bine slaba decat grasa (totusi nu sunt chiar asa de slaba )
Eu am 18 ani 1, 68 si 44 kg... ce sa mai zic la varsta mea si mai si fumez si beau multa cafea.
Intradevar nu e vorba de varsta ci de acel raport. Depinde si de organism... eu mananc mult. Ff mult. Si mai iau si Cavit ( creste pofta de mancare ) si tot degeaba. Nu ma ingras.
De mica am fost asa slaba, dar nu am avut anemie, in schimb un inceput de ulcer... L-am rezolvat cu Omez.
Exista niste batoane de ingrasare dar nu stiu de unde le poti procura
Da esti si inalta... ai face bine sa mananci mai mult si mai des adica nu mananci la pranz cat pentru toata ziua.mananci d 5 ori p zi dar cate putin. nu vreau sa te sperii dar o fata din clasa mea tot la 14 ani avea tot km aceeasi inaltime si 1 45 [!] si doctorul i-a spus ca e anemica...deci ai grija mananca fructe :* succes
Buna!
Nu conteaza ce varsta ai, conteaza inaltimea. Daca ai 1, 67, ar trebui sa ai 57 de kg. Ceea ce tu nu ai. Iti recomand sa incepi sa te ingrasi, dar nu sa mananci in exces, pentru ca peste 2 luni pui intrebare de genul "Am 14 ani, 1. 69 si 79 de kg. Cum slabesc?". Mananca, si ia vitamine.
Pa-pa!
Greutatea ideala este de 50 kg. Dar este fff bine si asa.Nu te apuca acum sa mananci fiindca este mai greu sa slabesti decat sa te ingresti.Greutatea ta este foarte buna.Deci nu iti face griji!
anonim_4396 întreabă: