| LifeInWords a întrebat:

Buna happy. Am 14 ani, 1.73 inaltime si 59 de kg. Problema e ca vreau sa slabesc macar 5 kg in urmatoarele 3 saptamanii ( ma duc intr-o tabara iar la pensiunea unde voi sta este piscina, si vreau sa mai dau jos de pe fese, si abdomen, pentru ca imi este rusine sa imbrac costumul de baie ). Si as vrea sa va rog enorm sa-mi dati niste sfaturi. Poate unele dintre voi, fetelor, ati tinut vreodata o dieta care a dat rezultate astepta-te, si ati putea sa ma ajutati. Va rog mult! sigh Funda! :*

Răspuns Câştigător
| CandyHearts a răspuns:

Tu glumesti? esti perfecta... sper sa nu slabesti nimic findca eu cred ca tu nu ai nevoie de diete si prostii ci de sport ca sa-ti tonifici putin corpul si sa ai mai multa masa musculara pentru un corp mai suplu....si da dietele dau rezultate pentru putin timp dupa care vei pune toate kg pierdute la loc, te vei simti obosita mai ales ca mergi in tabara unde ai nevoie de energie pentru a te distra.asa ca fara diete, incearca sa alergi sau sa mergi cu bicicleta zilnic macar 30 de minute si bea cat de multa apa poti. sper ca te-am ajutat si inainte sa te apuci de o dieta drastica uita-te pe google care sunt consecintele si te vei razgandi sigurwinking

2 răspunsuri:
| Akemii a răspuns:

Intr'adevar esti perfecta, la inaltime si ca greutate este foarte bine, totusi daca iti doresti sa mai dai jos, incearca sa alergi, sau sa faci gimnastica, si abdomene.happy

| princess01 a răspuns:

Fiind vara este si cald, asa ca probabil nu ai pofta de mancare si, cum tot vrei sa slabesti, poti incerca sa manaci numai fructe si legume; elimina cateva zile carnea, dulciurile si fainoasele si vei slabi vreo 2-3 kg, evident, trebuie sa faci mult sport, insa nu e imposibil.Bafta!