| KattyKatt230399 a întrebat:

Am 14 ani, 65 kg si 1.73 cm.Nu pot purta haine pe corp si nici nu ma simt bine in pielea mea.Sunt grasa, mereu trebuie sa tin burta si ma complexez, ce e drept e ca sunt foarte lata in oase dar oricum.As vrea slabesc cu 10 kg.Am hotarit sa maninc numai mere si mamaliga si sa alerg dimineata.Am nevoie de parerihappy

6 răspunsuri:
| kitigirls a răspuns:

Nu trebuie sa te infometezi zi doar sa mananci mai putin si alegatul ar fi o idee buna! Dar ai grija sa nu te imbolnavesti in caz ca mananci prea putin.

| Buuuufniţă a răspuns:

Daca vrei sa slabesti va trebui sa faci sport in fiecare zi si sa mananci sanatos. Deci, NU mai manca de la Fast-Food, cartofi prajiti (prajeli in general), dulciuri (decat o data pe saptamana dulciuri de casa). In legatura cu exercitiile, ai putea sa incepi cu niste abdomene, exercitii pentru abdomen, dupa cu restul... Si intre exercitii poti manca niste iaurt cu Musli. big grin

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Tu iti dai seama, ca eu ca baiat, din colectiv de baieti iti pot spune ca doar 10% dintre baieti sunt atrasi de fetele slabute, toti suntem atrasi de o fata cu forme, cu fund bombat si sani, burticica, e ok, ata timp cat arata plata si nu bombata, adica sa nu fie cu bolta, dar daca ti se vor vedea coastele, vei fi vazuta imediat cu un defect. Poate sa faci exerciti pentru abdomen gen : http://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M (abdomenele clasice nu sunt chiar ff bune) si vei fii bomba sexi daca ai un pic de abdomen si cu un fund bombat, care il poti dobandi facand exerciti pentru fun si vei fii "buna" dar daca nu ai caracter vei fi folosita doar pentru o noapte...

| fabianburdea a răspuns:

Nu e nis unu corect:
fa si tu uleaca de sport sa alergi, flotari si in maxim 4-5 zile ai 30 sau 36 de kilograme imi dai funda?

| BiuL a răspuns:

Esti grasa? hello! la 173 poti sa ai pana la 73 de kg si sa ai o greutate normala. Daca vrei sa fi model din ala super slab doar atunci trebuie sa ai pe la 53. Tu esti ok, mai poti slabi eventual 2-4 kg nicidecum 10.
Daca o sa mananci doar mamaliga si mere o sa faci gastrita, posibil ulcer, mai ales ca merele au acid. Elimina din alimentatie fast food-ul, grasimile, prajelile, patiseria, painea, sucurile, dulciurile, alcoolul si o sa fi ok.

| Alexys29 a răspuns:

Mamaliga ingrasa, incearca sa mananci fara paine si sa nu mai mananci intre mese