anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani. am facut marea prostie si am inceput sa folosesc pudra si fond de ten de vreo jumatate de an si nu foloseam pentru ca aveam probleme cu tenul ci pentru a l nuanta. acum mi au aparut bubite si arat foarte aiurea daca nu ma machiez. cum pot sa fac sa am tenul meu moale si catifelat de la inceput?laughingpupici :*

3 răspunsuri:
| badgirl26 a răspuns:

Nu cred ca poti. poate daca un timp nu te mai dai cu fond de ten sau alceva ca sa atate fata chiar daca vei arata aiurea. dupa va vi mai bine

| TootydeCool a răspuns:

Buna, vai ce prostie ai facut, aoleu pe la 20 de ani o sa arati ca la 40.
Ca sati dispara bubitele nu te mai pudra, farda, machea, ruja si alte chestii, sa stii in tot deauna culoarea naturala este mult mau frumoasa decat cea artificiala sa zic asa!
Lasa lumea sa te cunoasca asa cu esti tu cu adevarat, nu te preface intr-o alta persoana!@!
Deci terebuie sa te speli in fiecare dimineata cu un sapun natural, sa eviti mastile cu crema sau machiatul... si ai mare crija!
Succes... o sa iti revii imediat daca nu mai folosesti absolut toate chestiile astea!

| KellyGreen a răspuns:

Vai de capu tau! De ce ai facut asta? Nu te'ai gandit la urmari? Acum da'ti cu creme de hidratare, si sa nu te mai atingi de pudra, fond de ten sau orice prosdus de machiaj. Ca la inceput nu o sa mai fie niciodata, asta e ti'ai stricat fata si din pacate nu o poti repara poti numai sa faci urmarile sa nu fie asa rele in rest cred ca ti'ai invata lectia cu machiajul.