| Ina014 a întrebat:

Buna!happy.Am 14 ani.Cum credeti este bine sa folosesc fond de ten?Vreau sa-mi cumpar unul ca sa ma dau indeosebi atunci cind merg la scoala si ca sa-mi ascunda cosurile,cearcanele negre de sub ochi etc(ele imi apar nu in toata ziua).Unii spun ca fondul de ten dauneaza pielii iar altii spun ca protejeaza de razele soarelui,vint.Deci nu stiu ce sa fac.Si daca este bine sa-l folosesc care mi l-ati sfatui?Astept raspunsurile voastre...happy

4 răspunsuri:
| Ina014 explică:

Mersi fetelor

| User657483 a răspuns:

Fondul de ten este daunator pielii dar daca vrei sa ai doar la scoala e ok numai ca dupa ce vii de la scoala ar trebui sa te demachezi pentru ca fondul de ten te imbatraneste. daca vrei poti folosii corectorul care este ca fondul de ten dar se da doar unde ai nevoie(pe cosuri, pe cearcane etc) nu pe toata fata, si trebuie la el sa alegi o culoare fix cu cea a pielii tale si tot asa sa te demachezi. dimineata si seara ar fi bine sa folosesti un cleanser si asa iti peotejezi fata. el se gaseste si de obicei scrie,, Morning Cleanser,, dar poate fi folosit si seara fara nicio problema! inainte de culcare da-te cu crema si asa nu vei avea probleme daca folosesti fond de ten sau corector happy sper ca te-am ajutat

| Cookia a răspuns (pentru User657483):

Fondul de ten imbatraneste pielea si iti apar mai multe cosuri, incearca pudra ...eu pe aia o folosescbig grin

| Amacreatzaa a răspuns:

Eu zic sa incerci pudrawinking dar ca fond de ten... mie imi place cel mai mult fondul de ten Giordani de la AVON. sper ca te-am ajutat.