Hey. Si eu am 14 ani si folosesc benzi de la veet si scrie pe spayte cum se folosesc,e usor le pui pe locul unde vrei sa te epilezi,dai putin cu mana peste si apoi tragi in sens invers cresterii, primesti un servetel special cu care te dai dupa, stai putin asa deoarece e putin lipicios si apoi te speli si gata. Eu asa am facut si este eficient. Eu iti zic sa nu folosesti lama sau epilator deoarece o sa iti creasca mai mult si mai des si plus cu epilatorul mai si doare. (De la veet poti sa iei si spuma de epilat).
Pentru mine cea mai eficienta si simpla metoda (cvasi-gratuita) este epilatorul. Mai poti incerca la un salon. Dai un ban, dar fac treaba buna (epileaza cu ceara si tine aprox 2 saptamani). Poti sa incerci si tu singura cu ceara, dar o sa fie mai greu la inceput, pana te prinzi cum se face. Nici eu n-am reusit sa folosesc benzile cu ceara rece. Si nu-ti recomand crema epilatoare sau sa te razi pentru a a doua zi incepe deja sa apara parul.
Incalzeste benziile, apoi tine apasat, apoi numara pana la 3 si apoi tragi... dupa aceea clatesti cu apa caldutza si apoi.te usucii. voila picioare finee
Mai bine foloseai crema. o aplici, stai 5 min si o dai jos cu apa si cu tot cu par si tine cam o saptamana
Exact din acelea folosesc si eu. Ca iti ramane ceara nu e nimic, pentru ca ai doua servetele speciale cu care sa te stergi si sa indepartezi surplusul. La mine alta e problema, nu stiu daca si tie ti se intampla asta. Cand m-am epilat deasupra genunchiului in sus a fost totul OK, chiar daca au mai ramas cateva firicele de par, pe care apoi le-am luat cu penseta, insa cand m-am epilat in partea de jos a fost dezastruos. Nu a prins niciun fir de par si pana la urma tot cu epilatorul m-am facut. In concluzie daca te epilezi pentru prima data, cum am facut eu pe coapse, e OK, daca nu mai bine incearca cu epilatorul sau fa-ti o programare la salon.
Buna. Si eu am 14 ani si am incercat benizile numai o data...
Si mie mi-a ramas ceara pe piciore. in magazin sunt servetele speciale cu ulei de floare soarelui costa cam 2-3 lei(si sunt 5 servetele).
Oricum eu iti recomand sa folosti STREP crema depilatorie.
Este foarte buna.,.si franeste pielea, adica nu lasa picioarele seci pentru ca contine si extras de caise.
Epilator si atat...nu te sfatuiesc la salon, am fost eu la salon si m-am trezit cu mii de bubite asa(iritatii)dinalea
naiba...am suferit 2 saptamani cu creme si alte din astea, nu mai stiam ce sa fac parca eram un mic monstru, epilatorul e mai igienic ca e al tau si stii ca te faci si bine
Benzile de ceara de la Veet sunt foarte bune, tin destul de mult, si au 2 servetele cu ulei incluse.Deci eu le-am folosit si sunt foarte bune, sunt bune pentru toate zonele(nu chiar tote, ma refer la cele care se vad cand porti costum de baie).Si epilatorul ar fi o idee, dar e cam dureros, deci, eu raman la benzile de ceara Veet(daca iti raman bucati mai mari de ceara cand tragi banda, incalzeste'le mai bine ). Succes!