N-ai ce sa faci ma, la 14 ani normal sa ai cosuri. demachiaza-te bine, in cazul in care aplici fond de ten, pudra si restul...si spala-te dimineata pe fata cu un gel special pentru tenul tau. alte sfaturi? exfoliere 1-2 pe saptamana, masca la o sapt-2, si tratamente faciale pentru cosuri la salon, daca te tine buzunarul. fii atenta la ce mananci in schimbi, atat pentru ten cat si pentru silueta..ca la 16-17 ani o sa-ti fie mai greu...fructe,legume,si apa multa apa
Cumparati un sapun pentru ten sensibil si spala-te de cel putin 2 ori pe fata.Ca tratament iti recomand Zynerit.E foarte eficient daca te ti de el.Bafta.
Este ceva de genu Zineryt este foarte bun te dai dimineata cand te speli pe fata si seara dupa ce te speli iar si o sa-ti treaca am avut si eu si nu mai am acuma!
Scuze nu inteleg, ce anume este ca Zinerytul?
Sunt 2 tuburi intrunu este un fel de lichi si inaltu praf si le amesteci intr-un singur tub si de dai cu el pe fata ca in cap are ceva sa nu curga tot
Cum se cheama tuburile ca tot nu inteleg, scuze.
Nu am incercat de la garnier, dar am incercat de la yves rocher ceva. uite iti dau linkul acum. oricum nu are de ce sa nu fie buna. este asemanator cu ce am incercat eu. http://www.yves-rocher.ro/......in-acneic/ eu le am pe toate. sunt fff bune. am fata alba imaculata acum
DaciaRomania întreabă: