| diaaaaaa a întrebat:

am 14 ani si am puncte nergre si cosuri. imi puteti recomanda niste lotiuni pentru a scapa de ele? sau ce imi spuneti sa fac pentru a ma lipsi de ele ?:*

6 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Poti folosi crema Garnier Pure Active dupa demachiere. Nu usuca pielea si are efect hidratant. Poti folosi sapunuri speciale pentru tenul cu probleme (gasesti in farmacii). Poti folosi o data pe saptamana gelul Nivea All in One. Este un produs care contine cate putin din fiecare produs de demachiere. In plus, are particule exfoliante. Trebuie sa consumi fructe si legume. Daca vrei solutii naturiste, intra pe: http://sanatate.acasa.ro/......e-865.html
Nu iti stoarce cosurile, deoarece vei ramane cu pete, urme sau semne. In perioadele in care ai mai multe cosuri si puncte negre, este bine sa renunti la fondul de ten sau pudra. Poti folosi o crema coloranta sau corector. Sau ultima optiune ar fi sa folosesti un fond de ten non-comedogenic, cu o textura lejera, fara ulei, parfum, coloranti sau parabeni. Nu uita sa te demachiezi seara cu produse corespunzatoare tenului tau. Daca nu observi nicio ameliorare, mergi la dermatolog. Sper ca te-am ajutat!

| Nolkyz a răspuns:

Mergi la o cosmeticiana, te va rezolva ea de ele si iti va recomanda anumite masti pentru tenul tau.

| Anca95 a răspuns:

Buna.Fa-ti masti de argila in fiecare seara si spala-te cu ceai de busuioc.Rezultate garantate

| crynys a răspuns:

Brevoxyl sau skinoren

| Cristina_Militaru_1997 a răspuns:

Buna.Poi si eu am avut la fel si am 15 ani.Fa-ti banana cu aspirina si te dai cu ea pe fata.S-au cumparati de la avon lotiune pentru cosuri negre si puncte. Daca nu iti trece ar trebui sa te duci la spital sa iti recomande doctorul ceva.

| Muffinnn a răspuns:

Bună :*. uite ce zic eu. mă cam lupt cu ele de la 9 ani. am încercat tot felul` de creme, soluții, antibiotice, tot! nu prea au efect de lungă durată. dacă dai cu skinoren sau cu zynerit, după cum am mai auzit pe.aici, o să îți arzi in exces pielea și nu vrei să știi cum va arăta. am trecut prin asta.happy. punctele negre trebuie scoase. altfel, în scurt timp o să ai numai duluri și coșuri mari și pline de puroi, care pe deasupra îți afectează și sănătatea. se produce o infecție dacă nu știi cum să le storci, sau să le înțepi. dacă nu te descurci, cere ajutor la un salon specializat în așa ceva. eu mi-am îmbunătățin tehnica în timp laughing. da` o am pe mama:X ea știe ce și cum. revenind, după ce coșurile sunt stoarse, o să rămâi cu niște pete si niște cicatrici. când ai scos puroiul, nu.ți mai rămâne decât să hidratezi pielea, ca straturile să se refacă. dacă ai pielea arsă, folosește măști cu miere, gălbenuș de ou, lămâie, iaurt, argilă etc. asta pentru hidratare. sau poți folosi creme pentru hidratarea pielii. plus, folosește tinctură de propolis. face minuni. și în scurt timp. crede.mă. asta folosesc în prezent și chiar dă roade, după ani de chin. antibioticele nu fac decât să.ți ardă pielea.
sper că ți.am fost de ajutor. pups :*