| Pity_1922 a întrebat:

Buna am 14 ani si am tenul deschis la culoare, am fire de par de la mustata care nu trec cu vederea. Credeti ca ar fi ok sa ma epilez cu ceara calda? Ce sfaturi imi dati pentru o epilare corecta?

Răspuns Câştigător
| dutzy_2100 a răspuns:

Si eu am 14 ani si ma epilez cu ceara cam din primavara, la cosmetica. Eu zic sa te duci mai bine la cosmetica ca nu e asa scump ( unde ma duc eu e 5 lei ) si nici foarte dureros... in pus daca mai ramane ceva cosmeticiana are grija sa le scoala cu penseta happy. Bafta!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este nevoie de epilarea lor, ci decolorare cu cremă decolorantă Karaver care o găsești la hipermarket.
Pa, pa.

| dhgrufgyrjk a răspuns:

Si eu am 14, si am aceeasi problema. Eu folosesc crema "Belle jardin", arata asa http://www.google.md/......tp?/imgres 2862&itbs=1&iact=hc&vpx=586&vpy=293&dur=216&hovh=225&hovw=225&tx=127&ty=149&ei=v1AjTcDjGJCVOs7r2KQJ&oei=oFAjTerqJtK28QOymfX9Bg&esq=4&page=6&ndsp=19&ved=1t:429, r:15, s:107&biw=1360&bih=660 si o gasesti in farmacii. Mie chiar imi ajuta, fiind ca o folosesc regulat.
Daca vrei sa-ti spun cum sa te folosesti, imi scrii pe privat.

Pa.

| Cristy19 a răspuns:

Pai daca ai incerca sa te epilezi cu ceara nu e nimic anormal.Cu atit mai mult epilindu-te regulat aceste fire incetul cu incetul vor disparea.Trebuie doar sa fii atenta cumaplici aceasta ceara.Informeaza-te bine despre ceea ce vrei sa folososeti inainte de a o aplica! Succes si astept raspuns despre rezultatele finale!