Si eu am 14 ani si ma epilez cu ceara cam din primavara, la cosmetica. Eu zic sa te duci mai bine la cosmetica ca nu e asa scump ( unde ma duc eu e 5 lei ) si nici foarte dureros... in pus daca mai ramane ceva cosmeticiana are grija sa le scoala cu penseta . Bafta!
Bună.
Nu este nevoie de epilarea lor, ci decolorare cu cremă decolorantă Karaver care o găsești la hipermarket.
Pa, pa.
Si eu am 14, si am aceeasi problema. Eu folosesc crema "Belle jardin", arata asa http://www.google.md/......tp?/imgres 2862&itbs=1&iact=hc&vpx=586&vpy=293&dur=216&hovh=225&hovw=225&tx=127&ty=149&ei=v1AjTcDjGJCVOs7r2KQJ&oei=oFAjTerqJtK28QOymfX9Bg&esq=4&page=6&ndsp=19&ved=1t:429, r:15, s:107&biw=1360&bih=660 si o gasesti in farmacii. Mie chiar imi ajuta, fiind ca o folosesc regulat.
Daca vrei sa-ti spun cum sa te folosesti, imi scrii pe privat.
Pa.
Pai daca ai incerca sa te epilezi cu ceara nu e nimic anormal.Cu atit mai mult epilindu-te regulat aceste fire incetul cu incetul vor disparea.Trebuie doar sa fii atenta cumaplici aceasta ceara.Informeaza-te bine despre ceea ce vrei sa folososeti inainte de a o aplica! Succes si astept raspuns despre rezultatele finale!
Mira1738 întreabă: