O fi nunta facuta langa lac ca locatie, dar tot este un restaurant acolo, asadar la nunta nu se imbraca nimeni ca la plaja sau la jucat fobal in fundul curtii, ca-i strici omului nunta.
Nunta este un eveniment oficial, elegant, cu tinuta decenta, clasica, unde poti purta pantaloni lungi, pantofi si camasa cu sacou sau costumul intreg.
Ai 14 ani si poti aborda o tinuta smart casual.
Camasa e ok, adidasi sunt ok, doar pantalonii ar trebui sa fie lungi, blugi sau altfel.
Plus ca seara s-ar putea sa fie tantari. Cu cat mai acoperit, cu atat mai bine.
Poti gasi pantaloni lungi din in. Sau cauta-l pe tik tok pe Dan Bogildea. Are cateva idei super versatile pentru evenimente.
I-ati o pereche de pantaloni lungi eleganti (negrii, fara imprimeu), o camasa scurta alba fara imprimeuri si niste pantofi eleganti negrii (nu trebuie sa fie din piele naturala, poate sa fie si din imitatie de piele, aia sunt mai ieftini).
Bună! Sunt adolescentă la fel ca tine și ți aș recomanda o cămașă albă cu mânecă scurtă și pantaloni lungi de in dacă vrei ceva mai răcoros (bineînțeles ca și cămașă tot același material) și poți lua air force urile fără problemă.
Nu cred ca pantalonii scurți ar fi o idee buna. Este un eveniment oficial, și nici adidașii de firma nu cred ca o sa dea bine. Cămașă cu mânecă scurta este ok (dacă nu are imprimeuri nu știu de care, cu care te duci la plaja) Cred ca o noapte nu e o problema dacă îți iei o pereche de pantaloni lungi și o cămașă. Costum normal, elegant, negru nu ai?
Te salut!
Cu siguranță evenimentul a trecut, însă eu cred că indiferent de decizia pe care ai luat-o, ai fost asumat.
De regulă (ca un sfat prietenesc) la un eveniment formal sau semi-formal ar trebui să acorzi atenție și tipului de eveniment și cadrului acestuia.
Având în vedere că ești adolescent, îți recomand să porți un tricou alb, o pereche de pantaloni si un sacou, poți încălța Air Force 1.
Îți garantez că vei avea un look absolut uimitor.
Claudiu Couture For Gentlemen
https://coutureforgentlemen.ro/
GEORGEL2012 întreabă:
ejwihss întreabă: