Hmmm. da, mie una mi se pare chiar coooll, da parca era mai dragut putin mai jos in coltul buzei, bine, asta e parerea mea, ap, bafta! pup
Buna...pai mie nu prea imi plac piercingurile nici unde de fapt de loc mi-mi pac oamenii naturali si la 14 ani nu stiu ce sa zic dar daca tu vrei...treaba ta dar,,,, hmmmmsi ori cum nu in spranceana ca nu arata bine acolo bine parerea mea.totusi te rog nu o lua ca pe un reprosi mai vorbim papa!
Nu... dc? fiindca mi se pare ridicol. ... si. nu comenta. ne-ai cerut parerile
Imi pare rau dar mie nu mi se pare frumos piercingul in spranceana, sunt de moda veche.
Mie nu imi place
e parerea mea...
mai ales ca esti fata si ai doar 14 ani
faci cum vrei
Baa ce inapoiati sunteti Eu nu stau in Romania, nu am nici-un prieten acolo, dar cand ma duc vara in vacanta sh vad ce prosti sunt copii.) ma rog voi fetelor din Romania nu aveti nici un stil de viata veniti in Spania si nu o sa m-ai ganditi asa
Da :X frumos. Si nici nu cred ca e prea dureros e muuuuult mai bine in spranceana decat in nas, limba, buza, etc, pentru ca nu se infecteaza pentru ca acolo e pielea mai tare. Si oricum daca se inroseste nu se va mai vedea din cauza parului de la spranceana. Si ce daca ai 14 ani? E bine sa incerci ceva nou din cand in cand foarte bine
Sa vezi ce frumoasa o sa fii. Un pierce o sa te faca printesa...doamne ce generatie, bine ca eu sunt mai intreg la cap.
DaciaRomania întreabă: