anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani sunt baiat, dar am o problema ma intreb cu placa, iar de cate ori ma vede mama spune ca imi sta urat, fetele si baietii de varsta mea imi zic ca imi sta bine, dar mama zice ca imi sta oribil si atunci cand e urat si nu imi sta bine zice sa il las asa sau sa-l tund scurt, cum o fac sa ma inteleaga? Imi tot reproseaza ca aia de 40 de ani au tunsori scurte, in fine eu am 14 ani.,.

10 răspunsuri:
| MariuZ a răspuns:

Baietii isi intind parul cu placa!?! Se duce de rapa lumea...

| Emeraude a răspuns:

Oh, Gizas, si eu care credeam ca fetele vor apela la implanturi cu par de la baieti pentru a acoperi lipsurile provocate de placa... dar pe cine sa ne mai bazam? crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai doar no sa o crezi pe mata.prietenii sunt cei mai tari si cei mai aproape de tine. ei te-au nascut ei te-au facut om, tot ei iti vor lua si iubita. de mama ta te poti lipsi. ce mamele sunt bune la ceva?

| HardcoreCountry a răspuns:

@MariuZ: Nu se duce de rapa lumea, ci doar evolueaza. Doar nu vrei sa fim ca pe vremea lu Ceausescu. Si mie mi se pare foarte dregut daca un baiat isi intinde parul cu placa.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Ce conteaza acum explica-i ca tie iti place mama ma lasa sa mi-l fac cu orice dar nu vrew eu laughing. nu te certa cu ea ca nu o sa eusesti cu ea. o spun di proprie experientze cum spune z31tza nici pe ea nu o lasa. asteapta un timp sa se calmeze si sigur te va lasa cand vei mai creste

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Asa sunt parintii.Niciodata nu o sa le placa ce ne place noua pentru ca erau altfel vremurile cand erau ei tineri. Daca te linisteste cu ceva, mi-am luat intr'o zi o bluzita care imi placea la nebunie si mama m'a certat ca ma imbrac intr'o bluza care seamana cu poalele bunicii...deci nu esti singurullaughing

| anad a răspuns:

Cum adica "ma intreb cu placa"? Ai placa cu oglinda si vorbesti singur sau cu placa?

| cristina_7560 a răspuns:

Mi se pare foarte bine ca te intinzi cu placa si siigur iti sta bine dar ce sa faci cu mamele.Intindet-te dar nu abuza ca ti se arde parulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zii ca asa e moda acum.

| CatEyes28 a răspuns:

Daca iti place tie eu zic ca nu mai conteaza parerea nimanui... atat timp cat tie iti place asa big grin Explica-i mamei tale asta si poate va intelege big grin
Succes!