anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 am si imi place de un baiat dar el nu se uita la mine.
Cum sa fac sa fiu mai atragatoare sau mai sexy ca lui sa-i placa de mine. Ajutati-ma va rog!big grin

9 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

La 15 ani esti atat de atragatoare prin tineretea ta...de ce sa strici naturaletea varstei tale... Daca te place, te place pentru cum arati si mai ales pentru ceea ce esti! ...Nu te ascunde dupa rimel, ruj sau farduri...Vei avea destul timp sa faci asta! Pastreaza-ti inca un pic copilaria... bucura-te de ea...Imbraca-te decent dar modern... piaptana-te conform varstei tale, nu ca o femeie de 25-30 de ani...si fii naturala! Ce poate fii mai frumos, cand te sarura un baiat... sa nu ai grija ca ti se strica machiajul sau coafura! Si inca ceva...de ce sa arati sexy? ...asta l-ar duce cu gandul ca esti disponibila la...sex!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Bucură-te cât mai ai timp de copilărie și fericirea care ți-o oferă această perioadă din viața ta.
Băieții trebuie să aștepte cel puțin până la 18 ani.Atunci ești și majoră, un pic matură, etc.
Pa, pa.

| Dreamgirl a răspuns:

Buna.
Mereu am crezut ca trebuie sa fii naturala, trebuie sa fii tu insati in primul rand, sa fii asa cum esti tu in realitate...sa faci ceea ce simti si sa te comporti asa cum crezi tu...si stii de ce? pentru ca o fata sexy vedem peste tot, fete cu decolteuri adanci, care arata"tot" ce se poate arata, cu foarte mult machiaj pe fata. dar o fata sincera si naturala e mai atragatoare pentru ca face parte din minoritate.si minoritatile au ceva special de obiceihappy
Multa bafta.si sper sa obtii ceea ce iti doresti, te-am pupatkiss

| anna_7069 a răspuns:

Un baiat cand te place, ori te place pentru ceea ce esti, ori deloc. happy daca ai incerca sa te imbraci altfel, fata de cum e genu` tau, sa te makiezi, sa te comporti... ar iubi de fapt o masca de`a ta, nu pe tine... m`am uitat la un film,, adevaru` gol`golut". uita`te la el. ti`l rcomand. ai sa vezi. uite iti povestesc putin din el.
E vba despre o tipa care nu`si gasea iubit. era o emisiune,, adevarul gol`golut"... unde se zicea totul` despre fete. un barbat comenta fetele... si spunea ca nu`si gasec iubiti pentru ca barbatul ideal nu exista. aceasta tipa a sunat si a spus ca exista si l-a deskris. dupa cateva zile a gasit acest barbat exact q calitatile pe care le vroia. culmea, chiar prezentatprul emisiunii o invata sa se poarte, sa se imkbrace pentru a o placea acel tip. i`a pus extensii, a coafat`o altfel, a vopsit`o, o invata cum sa se poarte, cum sa-l ignore, cat de mult sa-l ignore, cand se cedeze si cand nu. Ea nu mai era asa cum era ea de fapt, era o marioneta facuta de acel preentator, pentru a o iubi tipu` ala. In sfarsit ala o iubea. si s`au dus undeva, unde erau doar ei 2... Atunci ea si-a dat seama ca de fapt, e indragostita de prezentator, pentru ca el o iubea q adevarat... el era cel care o placea pentru ceea ce e. si nu pentru ca are extensii, ca e vopsita, ca se imbraca cum se imbraca, ca se purta asa... el o iubea exact cum era ea inainte sa fie formata dupa,, tipar". Atunci si-a aratat fata q adevarat, si tipu` ala a plect. in sfarsit, ea a ramas q prezentatorul`
Sper sa te uiti la el. te reprezinta total.
ti-ar conveni sa te placa unu pentru ceea ce nu esti? Si cand in sfarsit, vrei sa-ti arati fata q adevarat, sa te lase? Nu cred.
Fi ceea ce esti, te nu schimba pentru nimeni! Cine te place, te place asa. happy

| cary a răspuns:

La 15 ani...cum sa fii mai sexy si mai atragatoare de cat esti...incerca sa iti schimbi stilul vestimentar...look-ul...mai mult de atat nu am ce sa iti recomand...esti la o varsta care ar trebui sa te placa asa cum esti!

| MissCamelia a răspuns:

Ignora-l cateva zile, apoi baga-l in seama. iar ignora-l.cand trece pe langa tine, intoarce-te cu spatele.imbraca-te cu o bluza mai decolatata, alta data cu o fusta scurta, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu trebuie să faci nimic, ci pur și simplu trebuie să-i sari în ochi pentru a te observa.
Eu am fugit tot timpul să fiu în centrul atenție și culmea că numai acolo mă trezeam și în prezent pățesc același lucru.
Pa, pa.

| causemin a răspuns:

Cred ca te-ar ajuta si un raspuns de la un baiat.
Depinde foarte mult ce fel de tip este el. Tu trebuie sa fii sigura ca si lui ii placi.
Daca il cunosti de mult si inca nu da vreun semn ca te-ar placea, inseamna ca nu e ok. In situatia asta, daca ii zici ca-ti place, e posibil sa te faca sa suferi. Te poate respinge sau te poate accepta si mai tarziu sa isi bata joc de tine.

Daca de abia l-ai cunoscut, incearca sa il testezi putin si sa vezi ce fel de fete ii plac. Vezi daca ii plac cele mai intraznete sau cele mai serioase, putin mai timide. Prin atitudine cred ca il poti da gata. Sau cel putin pe mine o fata asa imi poate atrage atentia.

Oricum nu e nevoie sa ai un decolteu generos sau niste pantaloni bine mulati ca sa il atragi. Ti-o zice un baiat.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu cum ca si eu sunt la fel ca tine ajutati-ma va rog frumos la mine nu se uita nici un baiat si la alte fete se uita numa la mine nu se uita nimenia ...sunt asa suparata! cryingcrying