| aurik@ a întrebat:

am 15 ani, 1.66m,56kg si am obrajii plini. Spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa ii am mai supli

7 răspunsuri:
| Nimic special a răspuns:

Nu poti slabi numai la fata, renunta la dulciuri si fa sport multwinking, dar la fata slabestia mai greu.
AM aceiasi problemawinking.

| Stefania a răspuns:

Buna! Nimic, ignora dulciurilehappysi cipsurile, fast-foodurile etc.happy

| Didu a răspuns:

Eu tin o dieta de o saptamana [fara prajeli, fara dulciuri, fara sucuri; alergat, coarda, aerobic, muulta apa] si am slabit mult la fata si cred ca cel mai mult m-au ajutat alergatul zilnic si faptul ca nu am mancat dupa ora 18:00. Nu stiu daca ai observat, dar cand alergi ti se misca si falcile, cel putin mie asa mi se intampla. Poate te ajuta la ceva:*.

| Bubu a răspuns:

Bea multa apa...mananca fructewinking si mancare sanatoasa... fara dulciuri, sucuri sau alte prostii happy

| rebecca079 a răspuns:

Sa te accepti asa cum esti...

| Liceeanca a răspuns:

Daca ti o dieta slabesti nu numai fizic ci peste tot, uite o dieta buna si naturala, se tine 9 zile dintre care, primele 3 zile mananci numai parizer si apa daca ti-e sete, doar parizer, urmatoarele 3 zile numai branza, iar celelalte 3 zile numai orez fiert fara carne sau ceva doar orez fiert, si slabesti garantat 5 kg!

Sper ca te-am ajutat, fundita?

| biancagandac a răspuns:

Nimic! Doar bucura-te! Vorbesc foarte serios! In timp, fata se mai "ascuteste" si daca ii ai supli, arati chiar rau. Dar daca sunt usor plinuti, in viitor va fi mult mai bine.
Doar nu vrei sa arati ca genul ala de fete in care ai impresia ce te vei taia daca le vei atinge.

Ai rabdare, timpul le rezolva pe TOATE!

Numai bine!