| alicegril a întrebat:

Buna am 15 ani, 165 cm si 46 kg.Eu ma consider grasa, voi cum credeti ca sunt/cam cate kg ar trebui sa slabesc?

13 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Asta aşa ca să te flatăm! Normal ar trebui să mai ai căteva kg. în plus.Să fii sănătoasă că de restul se ocupă natura.

| BiuL a răspuns:

Esti nebuna. Calculeaza-ti IMC (indicele de masa corporala) ca eu cred ca esti aproape subponderala. Ideal e sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea adica daca ai 160 sa ai 50 de kg, daca diferenta de 20-25 ai deja silueta de model happy eu la 165 cand aveam 52 kg imi zicea lumea ca am slabit prea mult.

| positivity a răspuns:

Ești cam slăbuță.
Ar trebui să ai cam peste 50 de kg.

| Hieer a răspuns:

Stai lin.Nu esti deloc grasa.happy

| CosminC86 a răspuns:

Buna! Eu cred ca dimpotriva esti chiar slaba... rau de tot. La 46kile' deja te ia vantu' pe strada.

| papusica987 a răspuns:

Nu conteaza cate kg ai, conteaza CUM ARATI.
si oricum parerea noastra nu ar trebui sa conteze, daca tie iti place cum arati si te simti bine in pielea ta e de ajuns!

| EvaneSScence a răspuns:

Dar cate kg ar trebui sa ai la 1, 65? Te bate vantul acusi, stai calma.

| DianaIsHere123 a răspuns:

Deci:iti zic una buna.
eu am 10 ani si am 44 kg.
tu=slaba
eu=greutate medie

| criss94 a răspuns:

E normal pentru inaltimea ta

| honeybunny13 a răspuns:

Eu am 14 ani 1.59 si 45 kg nu sunt grasa eu nu-mi imaginez cum ai putea fi tu grasa eu zic sa nu slabesti pentru ca esti frumoasa asa cum esti :*

| Criss999 a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti grasa... Eu am 11 ani si am 155cm si 46 kg si ma simt grasa sar tu esti prea slaba!

| Piitica a răspuns:

Dimpotriva eu cred ca esti slaba.

| Zimbru_Monica_1993 a răspuns:

Sora mea are 1, 73 si are 46 kg deci nu iti fa grijibig grin si e posibil sa mai si cresti in inaltime. eu zic ca e ok